Vedete

Fanii au plans cand a fost eliminata Belbita, dar nimeni nu s-a gandit la asta pana acum! Care este avantajul pe care il au acum Faimosii, dupa plecarea Dianei

Diana Belbita a fost eliminata si s-a intors deja in Romania, iar in aceasta seara, la Exatlon, vom putea vedea cum se vor descurca Faimosii fara ea in echipa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Fanii au plans cand a fost eliminata Belbita, dar nimeni nu s-a gandit la asta pana acum! Care este avantajul pe care il au acum Faimosii, dupa plecarea Dianeiicon photo

Au fost multi care au plans cand Printesa a parasit competitia din Republica Dominicana, insa exista si persoane care si-au dat seama care este avantajul pe care il au acum Faimosii, odata cu plecarea Dianei Belbita.


"Dragi fani ai Faimosilor,

Sper sa nu imi luati in nume de rau ce voi scrie, vreau doar sa stiu daca sunteti de acord cu rationamentul meu, pornit de la o parere a altui fan.

Am dat peste un comentariu care mi-a atras atentia in ceea ce priveste eliminarea Dianei Belbita. Scria ca motivul eliminarii ei poate fi si din cauza ca nu stie sa inoate. Dar, Geanina putand sa inoate, va participa la probele cu bazine, reducand astfel din presiunea la joc a Larisei care, daca ar fi ramas cu Belbita, ar fi intrat doar ea pe traseu.

Am apreciat-o pe Diana Belbita, sa nu va indoiti de asta si imi pare rau ca a parasit competitia, insa tind sa dau dreptate acestui rationament, care va duce la o participare mai stransa pe trasee a Geaninei, astfel incat se va perfectiona.

Va fi oare mai bine pentru Faimosi ca a ramas Geanina si, daca tot s-a intamplat, ar putea fi indepartat negativismul cu plecarea Dianei?", a scris pe un grup de Facebook dedicat Exatlonului o telespectatoare fidela a emisiunii. 

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune