Fanii boxului, convinşi că un călător în timp a filmat cu un smartphone lupta lui Mike Tyson din 1995

Un clip video, care conţine lupta dintre Mike Tyson şi Peter McNeeley, din 1995, i-a băgat în ceaţă pe fanii boxului.

Fanii boxului, convinşi că un călător în timp a filmat cu un smartphone lupta lui Mike Tyson din 1985
Autor: Radu Tanase

In articol:

Adepţii teoriei conspiraţiei sunt siguri că au găsit dovada existenţei călătoriei în timp. Descoperirea a fost făcută într-un clip video care conţine lupta lui Mike Tyson împotriva lui Peter McNeeley, care a avut loc la MGM Grand Hotel din Las Vegas, în 1995.

Călător în timp la lupta lui Mike Tyson din 1995?

Peter McNeeley a fost primul adversar al lui Mike Tyson, după ce "Iron Mike" a ieşit din închisoare. Lupta din Las Vegas nu a avut istoric, Tyson distrugându-şi adversarul. A câştigat prin descalificare, după ce managerul lui McNeeley a intrat în ring. Dezbaterile din jurul continuă şi în zilele noastre, însă nu din cauza luptei din ring. Altceva le-a atras atenţia fanilor boxului care au revăzut lupta filmată de camerele HBO.

Fanii boxului, convinşi că un călător în timp a filmat cu un smartphone lupta lui Mike Tyson din 1995

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

În timp ce lupta era aproape de start, iar Mike Tyson se pregătea să îşi doboare adversarul, un spectator a ridicat pe verticală un dispozitiv, care semăna foarte mult cu un smartphone. Cum primul telefon cu cameră incorporată a fost inventat abia în 1999, mulţi dintre cei care au urmărit în ultimul timp lupta lui Mike Tyson din 1995 au început să creadă că cel care ţine în mână misteriosul dispozitiv este un om care a călătorit în timp. 

Mitul călătoriei în timp, demontat

Se pare însă că acel dispozitiv doar seamănă cu un smartphone. Adepţii teoriei conspiraţiei au fost dezamăgiţi, pentru că jurnaliştii de la Inside Edition au demontat mitul călătorului în timp, care ar fi filmat cu un telefon lupta lui Mike Tyson. Se pare că dispozitivul este chiar o cameră de filmat, au descoperit cei de la Inside Edition. 

"Deși dispozitivul fotografic văzut aici seamănă cu un tip de telefon cu cameră foto care nu a fost vândut decât câțiva ani după 1995, acesta seamănă, de asemenea, cu oricare dintre numeroasele aparate foto portabile care erau, de fapt, disponibile pe scară largă în 1995.

Rezoluția și dimensiunea videoclipului original fac dificilă determinarea caracteristicilor specifice ale dispozitivului văzut aici, dar am găsit o serie de aparate foto care sunt similare cu ceea ce se vede în videoclip și care erau disponibile în mod obișnuit în 1995, în special Casio QV-10A, Casio QV-100 și Logitech Fotoman", au scris jurnaliştii de la Inside Edition.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce afecțiuni medicale are Mike Tyson. Fostul campion mondial la box a fost fotografiat în scaun cu rotile

Victor Pițurcă a scăpat de controlul judiciar în dosarul măștilor! Primele declarații ale fostului fotbalist, după victoria în instanță: „Cea mai penibilă acuzaţie!”

Fostul portar al Barcelonei, un nou gest revoltător după ce a postat poze cu noua parteneră în ziua în care soția i-a spus că este însărcinată. Vezi despre ce este vorba

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies