Fanii lui Paul Walker sunt devastati! I-au lasat mii de mesaje pe Facebook! "A murit prea repede! Raiul a castigat un inger, iar noi am pierdut unul"

O lume intreaga este in doliul! Unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood, Paul Walker, a murit sambata intr-un accident cumplit.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereActorul in varsta de 40 ani si-a gasit sfarsitul intr-un accident oribil! Masina in care se afla s-a izbit de un copac si a ars in totalitate. Admiratorii lui sunt devastati! Fani din toata lumea i-au lasat mesaje pe Facebook. Vestea ca el a murit este greu de suportat!

"Tocmai ce i-am dat vestea baiatul meu de numai 10 ani. A inceput sa planga. Doamne Dumnezeule te rugam sa binecuvantezi acest om minunat, le-a adus atata bucurie celor nevoiasi. Te rugam sa ii intaresti familia si apropiatii", a scris un fan.

"M-am intalnit cu Paul azi. Era inconjurat de prieteni, a vorbit despre masini, a cumparat sute de cadouri pentru copii la care trebuia sa ajunga. Stirea ca a murit este ingrozitor de trista. Lumea a pierdut un inger, iar Raiul a castigat unul", a scris un prieten de-al actorului.

"Era actorul meu favorit! Avea cei mai frumosi ochi albastri! Nu o sa il uit nicioadata kalooga_36441" , a scris o fana.

"A murit prea REPEDE si sunt foarte FRURIOS", a mai scris un fan!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate