Fanii lui sunt dezamagiti! Gheorghe Visu nu va mai reveni pe micile ecrane in rolul lui State de Romania

De 6 ani, lumea il opreste pe strada sau il striga State de Romania datorita rolului pe care l-a avut in serialul cu acelasi nume.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereA renuntat la rol deoarece vrea o amintire placuta cu bulibasa, dar si pentru ca vrea sa interpreteze un personaj negativ.

"Cu «State de România» am avut norocul să «pun mâna» pe un personaj şi popular, şi simpatic. Şi, dacă ai norocul asta, «bătălia» e câştigată 80%. Dincolo de asta, e unul din personajele pe care le-am îndrăgit cel mai mult.

Acum fac cu totul şi cu totul altceva şi în film, şi în teatru, dar State rămâne una din cele mai frumoase amintiri ale mele, aşa că nu am scăpat, iar lumea mă opreşte pe stradă şi mă întreabă când mai filmez «State de România», iar eu le spun «Gata, nu mai apare!». Aşa trebuie, ca să rămân o amintire plăcută”,
a marturisit Visu pentru EVZ.

Cu rolul lui Dragoslav din „Pariu cu viata”, Gheorge Visu se intoarce la personajele negative.

„Nu există transformări spectaculoase ale actorului Gheorghe Visu, dar muncesc cu toată seriozitatea, mă pregătesc şi acasă. Este într-adevăr un personaj „rău”, dar de obicei personajele negative sunt cele mai interesante, aşa că nu mă deranjează lucrul ăsta. Dragoslav este un tip imprevizibil, care are şi o doză de umor, pe undeva cinic, ce-i drept. Personajul este la mai puţin de jumătatea evoluţiei lui aşa ca s-ar putea să mă mai aştepte surprize", a mai spus actorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate