Fanii Mădălinei Manole îşi bat joc de memoria cântăreţei! Unii spun că s-a sinucis din cauza părinţilor, alţii îl acuză pe Petru Mircea şi îl numesc „criminal”!

Pe site-urile de socializare, fanii Mădălinei Manole îşi bat joc de memoria cântăreţei şi dezbat sinuciderea "Fetei cu părul de foc".

Autor: Matei Vaihan

Pe o pagină de facebook creată în memoria fanii Mădălinei Manole îşi bat joc de memoria cântăreţei. La început, administratorii paginii Mădălinei Manole postau fotografi inedite din viaţa artistei care s-a sinucis cu Furadan în 2010. Apoi, s-au împărţit în două tabere. Unii care îl acuză pe Petru Mircea că a împins-o la sinucidere, sau chiar că ar fi ucis-o, iar alţii care îi acuză pe părinţii Mădălinei.

La un moment dat, dialogul s-a degradat.

“Morţii cu morţii...Nu este cazul să ne bulverseze cu poze care azi sunt amintirea unei artiste care nu a găsit altceva decât să îşi ia viaţa şi să lase un copil al nimănui. Noroc cu soţul ei că îngrijeşte şi creşte copilul, că familia ei era o familie parvenită. Mădălina Manole a fost depresivă şi s-a sinucis. Era depresivă din cauza părinţilor ei şi a familiei ei. Mai lăsaţi aberaţiile, că nu prind tocmai bine. La final, justiţia a făcut dreptate, dar le place ţigănia celor din familia ei. Aşa ceva nici în basme nu am citit, ba că e laie, dar peste 8 ani dezgroapă morţii şi devine bălaie. Să fim serioşi. După 8 ani găsiţi un vinovat care nu oferă satisfacţie familiei Mădălinei ci îşi vede de ocupaţia lui şi de creşterea copilului lor.”, a scris o fană care i-a ţinut partea lui Petru Mircea.

Fanii Mădălinei Manole îşi bat joc de memoria cântăreţei:" Depresivă? Cine naibii spune aşa ceva?"

„Vai, ferească Dumnezeu, ce îl mai căieşti pe acel criminal! Cine încearcă să caute vinovaţii? Noi nu vrem decât adevărul. Depresivă? Cine naibii spune aşa ceva? Tu? Eşti vreo" prietenă" de a lui, nu? Vedeţi de treabă doamna.

De ce tot spuneţi: "pe placul familiei"? Dacă era atât de nevinovat făce testul ADN şi testul poligraf. Nu se ascundea ca un laş după degete”, a răspuns chiar administratorul paginii de facebook Mădălina Manole.

“Cum poate să spună Petre că familia Madalinei i-a făcut rau? De ce nu a avut grijă de ea să nu moară dacă şi-a asumat răspunderea pt viata ei? De ce spune ca l-a ajutat Dumnezeu în moartea ei? De ce spune că sinuciderea nu o putem numi sinucidere şi alegere? De ce dă vina pe părinţi şi nu îşi asumă vina pt

cele ce s au întâmplat !?.În scrisoarea de adio, părinţii sunt lăudaţi ca cei mai buni părinţi.”, a completat altcineva. (vezi ce a apărut la mormântul Mădălinei Manole de la Ploieşti)

Fanii Mădălinei Manole îşi bat joc de memoria cântăreţei:" O să o pun să îşi muşte degetele cu care a tastat ce nu trebuia"

E clar că fanii Mădălinei Manole îşi bat joc de memoria cântăreţei. “ Mădăina era de credinţă ortodoxă. În credinţa noastră ortodoxă suicidul este interzis de Biserică. Mădălina nu avea cum să se sinucidă pentru că ştia de această lege a Bisericii Ortodoxe. Cum poate să spună un creştin ortodox ca Petre că sinuciderea o putem numi alegere şi că omul nu este vinovat dacă ar face asa? Î nţeleg că el susţine astfel de alegeri ....Cum să se smiorcăie o nimeni în drum pt criminal? Nu este corect. Asa ceva nu tolerez. O să o pun să îşi muşte degetele cu care a tastat ce nu trebuia. Doamne, dar va plăti stricata aceea! O fac să regrete că s-a nascut”, s-au bălăcărit fanii Mădălinei Manole. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal mare între fanii Mădălinei Manole: ”Am solicitat ştergerea paginii, va trebui să aştept 7 zile!”

Femeia care i-a adus Furadan Mădălinei Manole, primită în sindicatul poliţiştilor! Berta lucrează la ANAF şi e membră ProLex! Acum 7 ani ea era anchetată de poliţie în legătură...

Scandal uriaş în numele Mădălinei Manole: ”Doamne, ce am ajuns să trăiesc, să fiu blestemat prin acatiste că ţin memoria Mădălinei vie! Ameninţat cu moartea!”

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Cine îi va lua locul lui Iohannis? Surpriză totală în politică. El va fi noul președinte al României

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

Cazul ciudat din 1947. Adevărul a ieșit la iveală în 2021. Ce s-a întâmplat, de fapt

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies