Fanii nu cred că Adrian de la Puterea Dragostei este sincer cu Raluca, pe care a cerut-o de soţie! ”Până acum a jignit-o”

Adrian de la Puterea Dragostei i-a făcut o surpriză Ralucăi şi a cerut-o de soţie în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Adrian şi Raluca formează un cuplu de câteva săptămâni, iar în emisiunea de miercuri de la Puterea Dragostei, tânărul şi-a cerut iubita de soţie. A fost un moment romantic, iar fetele din casă au plâns emoţionate. Adrian i-a oferit Ralucăi inelul de logodnă, iar aceasta a acceptat cererea.

Gestul lui Adrian în casa de la Puterea Dragostei nu a fost apreciat însă de mulţi dintre fanii emisiunii. Unii au spus că Adrian a făcut acest lucru, a cerut-o pe Raluca de soţie, doar de dragul voturilor publicului şi din dorinţa de a câştiga premiul pus în joc.

”Dacă ar fi adevărat sentimentul, ar fi frumos ce a făcut el, dar el mai mult a jignit-o decât să o iubească şi atunci ce să crezi...”, este doar unul dintre comentariile fanilor.

Fanii nu cred că Adrian de la Puterea Dragostei se potriveşte cu Raluca

Nu este prima data când fanii consideră că Adrian nu se potriveşte cu Raluca. Unii chiar au avertizat-o pe tânără că limbajul acestuia lasă de dorit. În ciuda tuturor, Raluca şi-a apărat iubirea şi acum, a acceptat cererea în căsătorie a lui Adrian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate