Fanii Puterea Dragostei s-au înfuriat! „Cerem DESCALIFICAREA concurentei”

Fanii Puterea Dragostei cer descalificarea Daianei Marcu, după ce au aflat că a bătut-o pe Ella în cadrul emisiunii și a amenințat-o că o va bate și la hotel

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu
Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu


In articol:

Fanii Puterea Dragostei sunt foc și pară după ce au aflat că Daiana a bătut-o pe Ella în emisiune. Dezvăluirea șocantă a fost făcută de vlogerițele Reea și Tina care au dezvăluit că Daiana i-a provocat o vânătaie în cap Ellei și chiar a aruncat cu vaza după ea. Ella ar fi încercat și ea să se apere aruncând cu un ghiveci în Daiana, însă nu a nimerit-o. Cea care s-a băgat ăn scandalul dintre cele două este Ramona, care a sfârșit și ea cu câteva zgârieturi.

Citeste si: Jador a explodat! Motivul pentru care s-a despartit de Ella: ''Daca ma iubeai, nu te pupai cu Iancu''

În urma răspândirii acestei vești, fanii Puterea Dragostei s-au supărat atât de tare încât au formulat o petiție prin care cer ca Daiana Marcu să fie descalificată din cadrul competiției din Turcia, moderată de Andreea Mantea.

Citeste si: Loredana Chivu iubește din nou! Cine este iubitul ei și cum s-au fotografiat împreună

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

„Cerem DESCALIFICAREA concurentei Daiana Marcu din emisiunea Puterea Dragostei - Kanal D. Violență, limbaj neadecvat adresat concurentei Ella Tina Solzariu, instigare la violență și amenințări adresate concurentei Ella!”, se arată în petiția inițiată de internauta Bianca Maria.

Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu
Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu

Petiția a fost inițiată luni, 1 iunie și până la momentul scrierii acestei știri, ea a fost semnată deja de 711 persoane.

Furia s-a dezlănțuit la Puterea Dragostei! „Daiana a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella” Detalii șocante din culisele emisiunii

Daiana de la Puterea Dragostei ar fi bătut-o foarte tare pe Ella. Detalii șocante ies la iveală despre comportamentul concurentei.

Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu
Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, mesaj de dragoste pentru băiețelul ei, de 1 iunie

Daiana de la Puterea Dragostei are de câteva săptămâni un conflict cu Ella, care se pare că a izbucnit ca un vulcan. Concurenta de la Puterea Dragostei a izbucnit la filmări și a sărit la bătaie la Ella, după mai multe zile în care a luat o pauză de la filmări. 

Daiana i-a spus verde în față Ellei că nu o suportă, însă nimeni nu s-ar fi gândit că totul ar merge atât de departe. Se pare că după câteva zile în care Daiana nu a perticipat în emisiune din cauza suferinței provocate de Gabi, s-a întors și mai plină de furie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Puterea dragostei 1 iunie. Jador, intervenție telefonică în emisiune: „N-o mai vreau!”

Nelson Mondialu, dezvăluiri șocante! Cine a făcut publice filmulețele cu Bianca Comanici: „Două concurente din emisiune, ele sunt...”

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Emanuel Neagu, în Finala Survivor România. Povestea primului finalist

Andra Volos, prinsă în fapt. L-a atins pe Bogdan Mocanu în zona intimă. Momentul a fost surprins de camere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies