Fanii Puterea Dragostei sunt în stare de șoc. Fotografia cu Bogdan Mocanu și Bianca Comănici care i-a indus în eroare

Fanii Puterea Dragostei sunt în stare de șoc după ce o fotografie cu Bogdan Mocanu și Bianca Comănici s-a viralizat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pe internet circulă o fotografie de cuplu cu Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, iar cei mai mulți dintre internauți au crezut că între cei doi se înfiripă o relație.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Bogdan Mocanu a spus totul despre cearta cu Jador! ”A fost puțin dezamăgit, mi-a zis că Andra nu e de mine”

Citeste si: Puterea dragostei: Simina pune sare pe rană după despărțirea Biancăi de Livian! ”Stau acolo poate pentru premiu! Atât”

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, adevărul despre noua piesă! Pentru cine este scrisă, de fapt, melodia "Cu cine să mă cert?"

Fotografia nu este una reală, chiar dacă orice ar fi fost posibil, având în vedere că Livian de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Bianca Comănici.

Cu toate că se vede clar acest lucru, fanii celor doi s-au bucurat mult să ii vadă împreună și fotografia a primit foarte multe aprecieri.

fara descriere

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, prima apariție împreună, după ce au anunțat că s-au despărțit: „Ce vedeți la mine și la Bianca...”

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei s-au despărțit, dar cu toate acestea cei doi continuă să petreacă timp împreună.

Livian a anunțat acum două zile pe contul lui de Youtube că s-a despărțit de Bianca, dar cu toate acestea, cei doi au continuat să se vadă. Aseară Livian a vorbit cu fanii lui de pe Instagrm, iar la un moment dat, a apărut și Bianca în cadru. Concurenta de la Puterea Dragostei stătea tolănită pe canapea în fața lui Livian și aștepta ca el să termine de vorbit cu fanii.

fara descriere

Livian si Bianca sunt cel mai iubit cuplu din casa Puterea Dragostei, iar vestea despărțirii celor doi a venit ca un șoc pentru fani. Cu toate acestea, cei doi nu au vorbit urât unul despre altul și au continuat să petreacă timp împreună. 

Aseară, Livian a transmis un mesaj pe contul lui de socializare și face apel către fani să nu creadă toate zvonurile care circulă pe internet. 

„Circulă multe ipoteze, multe idei, multe știri, multe teorii pe internet în legătură cu mine și Bianca. Nu vă luați după nimic.Ce vedeți la mine sau la Bianca, ăla e adevărul. Nu c9ontează cine zice, prieteni, oricine, nu contează. De la mine și de la Bianca o să vedeți numai adevărul.”, a spus Livian pe contul lui de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate