Fantezie sexuală terminată la poliţie! Un român din Germania a atacat pe stradă două femei cu o jucărie sexuală

Fantezie sexulă terminată la poliţie pentru un român din Germania care a agresat două femei cu un dildo în mijlocul zilei, în Germania.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Evenimentul neplăcut s-a petrecut în Gara Centrală a oraşului Hamburg, cu câteva zile înainte de Revelion, relatează Adevărul.

Citeste si: Irina Rimes, dezamăgită de 2019: "Nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutăţile"

Citeste si: Detalii incredibile ies la iveală în cazul odioasei crime din Galaţi. Femeia şi-a plătit amantul să-i omoare soţul

Citeste si: Soţia actorului George Ivaşcu e dărâmată după ce i-au murit ambii părinţi anul trecut! Vezi ce a făcut Alice Barb în amintirea lor!

Fantezie sexuală terminată la poliţie! Un român din Germania a atacat pe stradă două femei cu o jucărie sexuală

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Hamburg, citat de Ziarul Românesc, incidentul a avut loc sâmbătă, 28 decembrie, în jurul orei 12.00.

Românul de 45 de ani a ieşit pe stradă cu un dildo şi a atacat două femei.

Prima dată, el a lovit peste faţă cu jucăria erotică o femeie de 32 de ani, iar atunci când victima a încercat cu disperare să scape de el, a urmărit-o până pe un alt peron, unde a agresat o altă femeie. A fost însă pus rapid pe fugă în momentul în care un cetăţean sirian de 22 de ani a intervenit pentru cele două femei. 

Poliţiştii au fost alertaţi de urgenţă, l-au reţinut pe român şi l-au dus la cel mai apropiat sediu al Poliţiei Hamburg, chiar în incinta gării. Aici, oamenii legii au făcut primele verificări în baza de date şi au descoperit că cetăţeanul român era căutat pentru mai multe furturi. Chiar şi aşa, bărbatul a fost eliberat şi va fi cercetat în libertate, însă s-a ales cu dosar penal şi riscă acum să facă închisoare în Germania.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate