Fanul unui luptător de arte marțiale a avut o dorință bizară: L-a rugat să îi dea un pumn în stomac să vadă cum se simte. Ce a urmat

Luptătorul de arte marțiale, Khabib Nurmagomedov, a primit o solicitare bizară din partea unui fan. Bărbatul l-a rugat pe luptător să îi dea un pumn în stomac să vadă cum se simte.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Fanul luptătorului a avut o dorință ciudată care i-a fost îndeplinită imediat, însă a regretat mult că a cerut să fie lovit. 

Citeste si: Primele imagini din clinica în care Mario Iorgulescu este internat! În urmă cu 3 zile a fost transferat în Italia

Citeste si: "Mihai Constantinescu a murit?" Știrea falsă care a cutremurat toată România

Citeste si: Cristina Pucean suferă, după mai bine de aproape două săptămâni de când nepotul dansatoarei a murit! ”Când închideam ochii îi vedeam imaginea lui”

Fanul unui luptător de arte marțiale a avut o dorință bizară: L-a rugat să îi dea un pumn în stomac să vadă cum se simte 

Khabib se refăcea după o accidentare, în momentul în care luptătorul a primit bizara solicitare. Fără prea multe discuții, rusul l-a lovit pe fanul a cărui solicitare era de-a dreptul bizară, iar după câteva secunde, cei doi au râs și s-au îmbrățișat.

Campionul UFC s-a luptat recent cu Dustin Poirier pentru a-și apăra centura. După meci, rusul a afirmat că adversarul său a fost mult mai puternic decât luptătorul irlandez.

"Poirier este foarte puternic din punct de vedere fizic. Nu m-am așteptat să fie chiar așa", a spus Khabib, care a câștigat 28 de meciuri în carieră și nu a pierdut vreodată.

Luptătorul a mărturist într-un interviu că nu luptă pentru a fi celebru. 

"Am așa, un foc interior, și vreau să fiu cel mai bun luptător din lume. Nu vreau să fiu cel mai bun din țara mea, vreau să fiu cel mai bun din șapte miliarde de oameni. Oriunde merg, oamenii vin să facă poze cu mine și să vorbim, este ceva presiune pe umerii mei, trebuie să recunosc. Nu mă antrenez ca să fiu faimos, mă antrenez ca să pot lupta împotriva celor mai buni", a spus Khabib Nurmagomedov.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate