Fără precedent! Roci dislocate pe Cheile Sohodolului pentru transportatorii de lemne

Garda de mediu Gorj, acuzatii dure

Distribuie pe:

Autor: R.L.

mediu.
mediu.


In articol:

Distrugătorii pădurilor din Gorj au trecut la un nou nivel. Pe Cheile Sohodolului, teoretic protejate de lege, au fost dislocate roci pentru a facilita trecerea camioanelor încărcate cu lemne.

Roci dislocate pe Cheile Sohodolului pentru transportatorii de lemne

Acuzația a fost formulată explicit de Garda de Mediu Gorj. "Cheile Sohodului-rezervaţie naturală intr-un site Natura2000, a fost supusă unor presiuni antropice în ultima perioadă. Comisarii Gārzii de Mediu Gorj au constatat cā în anumite zone, unde rocile îngreunau traficul maşinilor de mare tonaj care transportă lemne, s-au efectuat dislocări de roci. Răspunzătoare de situația constatată este obştea care administrează fondul forestier din zonă, care a şi fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 50.000 lei. Cercetările continuă", a transmis Garda de Mediu Gorj.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Roxana si Turcu, filmati in timp ce intretineau relatii intime! "Turcu ii cerea Roxanei sa..."

Citeste si: Bat clopotele de nuntă! Tatăl lui Andrei de la Survivor România, reacție incredibilă la adresa Karinei! ”I-am pregătit dormitorul!”

Citeste si: Anda Adam: transformarea femeii mature! De la kilogramele în plus din timpul Exatlon, la diva senzuală de 40 de ani

Localnicii din zonă au semnalat de multe ori trecerea camioanelor cu lemne, dar se pare că în general cei care exploatează pădurile sunt acoperiți de hârtii. 

Citește mai mult pe Pandurul 

Urmatorul articol
Citește și:

Vești proaste pentru sora Denisei Răducu, aflată în Spania! Informații noi despre scandalul pe averea regretatei cântărețe

Elena Ionescu, victimă de serviciu sau actriță perfectă? Foștii colegi de la Mandinga i-au făcut exact același lucru precum Faimoșii de la Survivor!

Bolnav de coronavirus, gest extrem intr-un spital din Sibiu. A fost gasit mort in baie

A murit actorul Jerry Stiller!

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies