Fata cantaretei Nico s-a despartit de fiul lui Doroftei! Intra sa vezi ce parere au parintii despre faptul ca... s-a rupt lantul de iubire!

Andra, fiica solistei Nico, si Adrian, fiul lui Leonard Doroftei, fost campion mondial la box profesionist, nu mai formeaza un cuplu. Chiar daca s-au despartit, cei doi au ramas buni prieteni.

Distribuie pe:

fara descriereLa inceputul acestui an, in lumea mondena aparea un nou cuplu. Este vorba despre Andra (21 de ani), fiica celebrei cantarete Nico, care s-a afisat impreuna cu Adrian (17 ani), fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, fost campion mondial la box profesionist. Chiar daca Andra este mai mare cu patru ani, relatia dintre cei doi parea una de nezdruncinat.

fara descriereLa vremea respectiva, Nico si Leonard Doroftei, parintii celor doi, pareau si ei la fel de incantati. WOWbiz.ro a aflat insa ca, nu cu mult timp in urma, Andra si Adrian au decis sa rupa lantul de iubire, ramanand foarte buni prieteni. "E adevarat ca fiica mea nu mai are o relatie cu baiatul lui Doroftei. Dar asta nu inseamna ca ei nu au ramas foarte buni amici, ci din contra", a declarat Nico pentru WOWbiz.ro. La randul lui, Doroftei a tinut sa precizeze: "Da, nu mai sunt impreuna. Dar stiu ca vorbesc ca doi buni prieteni. Baiatul meu isi da examenul de Bacalaureat. Ii sta mintea doar la carte, nu are timp de prietene", a explicat "Mosul " pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate