Fata care l-a acuzat pe Cristi Tabara ca a abuzat-o sexual cand avea 12 ani a ajuns o poeta de succes! Alexandra Bodnaru a primit premiul Uniunii Scriitorilor pentru volumul de debut!

Alexandra Bodnaru studiaza Psihologia la Timisoara.

Autor: Matei Vaihan

Alexandra Bodnaru a devenit cunoscuta in vara lui 2009, atunci cand mama sa, Alina, iubita de atunci a lui Cristi Tabara, l-a acuzat pe celebrul prezentator tv ca i-a abuzat sexual fiica, desi aceasta avea doar 12 ani. Anul trecut, Alexandra a intrat la Facultatea de Psihologie a Universitatii de Vest din Timisoara, dar a si lansat un volum de poezii, „Orasul cu gropi in obraz”, pe care l-a lansat la mai multe evenimente culturale, organizate in mai multe orase.(

vezi cum a slabit Cristi Tabara 60 de kilograme)

„Alexandra Bodnaru intra in lumea poeziei printr-un debut convingator, care ii este si act de nastere, si sarbatoare a majoratului poetic. Ea apartine acelei tipologii de tinere poetese lansate foarte devreme, cu talent si curaj, si care au confirmat ulterior in spatiul literar. Dincolo de marcarea simpla a acestei aparitii (in)augurale, putem deja afirma ca Alexandra Bodnaru este o jucatoare pe care se poate miza inca de pe-acum”, se scrie in prefata volumului.

Recent, cartea de poezii a Alexandrei Bodnaru a fosr ercompesata cu un premiu important. „Oraşul cu gropi în obraz a primit astăzi premiul Uniunii Scriitorilor, din partea Filialei Timişoara. Vă mulţumim!”, a postat Alexandra.


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

FOTO Cristi Tabara, pus la zid dupa ce a realizat o emisiune-omagiu cu oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc

Fata care l-a acuzat pe Cristi Tabara ca a abuzat-o sexual este o eleva eminenta! Alexandra a luat cu brio Bacalaureatul si examenul la Facultatea de Psihologie!

Nevasta lui Cristi Tabara nu castiga intr-un an cat incaseaza sotul ei intr-o singura luna! Vezi ce salariu modest are fosta prezentatoare Loredana Lascu!

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Informația despre Germania care dă totul peste cap în Europa: Problema este complicată

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

O pisicuță și-a regăsit stăpânul după 15 ani. O poveste la care îți dau lacrimile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies