Fata cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 16 ani! Celebra actriţă a postat o fotografie înduioşătoare cu Isadora, pe care a născut-o la 41 de ani!

Prietenii ştiu că fata cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 16 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Pe 21 aprilie, fata cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 16 ani. Celebra actriţă are trei copii cu trei bărbaţi diferiţi: pe Tudor, din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor, pe Cabiria, din relaţia cu actorul Istvan Demeter, şi pe Ana Isadora, din a doua căsnicie, cu medicul neurochirurg Dumitru Băltăţeanu, de care s-a separat în 2015. (vezi motivul pentru care Maia Morgenstern nu şi-a luat de 3 luni salariul

Citeste si: Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul! A fost blocată în aeroport şi a ajuns cu întârziere: “Inadmisibil, lipsă de respect!”

Citeste si: Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern! Cei doi mari actori vor primi premiul pentru întreaga carieră!

Citeste si: Maia Morgenstern, amintiri din copilărie: “Ce nu ştia mama, ştia tata”

Fata cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 16 ani: "Aș lua-o de la început? Oricând!"  

De ziua Isadorei, Maia a postat o fotografie în care aceasta ere bebeluş şi era hrănită de mama ei cu linguriţa, fiind acoperită cu piure de legume pe toată faţa. „A fost greu? Da! A fost complicat? Foarte! Am facut greșeli? Nenumărate! Am plâns? Amândouă! Aș lua-o de la început? Oricând! La mulți ani, Isadora!”, a scris Maia.

Fata cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 16 ani: "E cel mai frumos dar pe care viaţa ţi-l poate face"

Fanii au aflat că fata cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 16 ani. Când a născut-o pe Isadora, în aprilie 2003, Maia Morgenstern avea 41 de ani. “Am avut curaj, nu poate fi vorba de inconştienţă fiindcă ştiam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viaţa ţi-l poate face şi pe care tu poţi să-l faci vietii”, declara Maia despre decizia de a naşte la o vârsta destul de înaintată. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: