Fata cu bentita tricolora loveste din nou! Vezi in ce proiect se implica Sabina si ce are de gand sa faca

Sabina, eleva din Covasna, cunoscuta drept “fata cu bentita tricolora”, se implica intr-un nou proiect. Tanara protesteaza alaturi de locuitorii din Pungesti.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereSabina este cunoscuta drept "fata cu bentita tricolora"Toata lumea o stie pe Sabina drept “fata cu bentita tricolora”, dupa ce tanara, eleva la un liceu maghiar din Covasna, s-a dus la scoala purtand tricolorul, iar gestul ei a fost intampinat cu huiduieli din partea colegilor unguri. Fata insa s-a indarjit si a continuat sa poarte tricolorul si si-a spus pasul pe facebook. A creat un val de simpatie in intreaga tara, in primavara multe manifestari din diverse orase purtand emblema “Sabina poarta tricolorul! Romania poarta tricolorul”.

Saptamana trecuta, de 1 Decembrie, Sabina a mers la scoala in costum national, iar acum tanara se implica intr-un alt proiect. Fata ii sprijina pe locuitorii din Pungesti, care de cateva saptamani incearca sa impiedice compania Chevron sa inceapa exploatarea gazelor de sist din zona. Sabina, alaturi de alte persoane, a inceput o campanie pe internet.

“Am inceput o campanie de spam a persoanelor publice, profilelor de ziare si reviste, institutii etc. La fiecare postare a lor voi posta un comentariu cu poza de mai jos. Uneori şi de 4-5 ori, de 100 de ori daca este nevoie. Stiti si voi sigur ca acum se pot posta poze ca si comentariu, care sunt mai vizibile”fara descrierePagina de socializare a Sabinei este plina de astfel de mesaje
De asemenea, Sabina sustine ca sambata se va duce chiar la Pungesti pentru a fi alaturi de protestatari.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate