Fata cu ochii de diamant, eliberata din inchisoarea austriaca! Romanca a fost acuzata ca a escorcat cu 230.000 de euro un om de afaceri

Lenna Horvath, fata cu ochii de de diamant, arestata la sfarsitul anului trecut chiar de pe platourile postului de televiziune 6TV, a fost eliberata recent de autoritatile austriece.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereLenna Horvath a fost acuzata ca a escrocat cu 230.000 de euro un om de afaceri austriac, care a declarat in fata unui tribunal din Salzburg ca o angajase pentru servicii sexuale. Barbatul a sustinut ca romanca i-a aratat trei certificate medicale care atestau ca sufera de cancer la san precum si datorii uriase dupa funerariile mamei sale, pentru ca in final acesta sa fie de acord sa-i imprumute sa-i plateasca o suma mare de bani.Lenna a mai ajuns in atentia publicului dupa ce in urma cu un an si jumatate l-a acuzat pe un medic ca i-a facut un chiuretaj pe viu.

Dupa un an de inchisoare, Lenna a primit acordul autoritatilor din Austria de a se elibera sub control judiciar. Ea nu are insa voie sa paraseasca Austria pana la sfarsitul anului viitor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate