Fata de 10 ani din Popești-Leordeni, dată dispărută aseară, a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu minora

Fetița din Popești Leordeni, pe care părinții au dat-o dispărută ieri, a fost găsită. Ce s-a întâmplat cu ea

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Fata de 10 ani din Popești-Leordeni, dată dispărută aseară, a fost găsită.

Minora în vârstă de 10 ani a ajuns la sediul Secției 9 de Poliție din Capitală, urmând să fie prezenți la audiere și oamenii legii de la IPJ Ilfov.

Fata de 10 ani din Popești-Leordeni, dată dispărută aseară, a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu minora

"Referitor la minora dispărută din orașul Popești Leordeni, facem precizarea că aceasta a fost găsită de către polițiști cu sprijinul unui cetățean și a fost condusă la sediul Secției 9 Poliție. Și în prezent se află la sediul Secției 9 Poliție, urmând ca aici să se prezinte și colegii noștri de la I.P.J. Ilfov", se arată într-un comunicat al polițiștilor.

Citeste si: O femeie din Brăila este disperată. Fiul ei, Rott Alin, a dispărut: „Sunt mama acestui băiat. Dacă l-a văzut cineva...”

Citeste si: Primele ninsori vin în octombrie! Ce a anunțat Administrația Națională de Meteorologie

Citeste si: „Nu voiam nenorocitul ăsta de copil oricum!” Momentul șocant în care o mamă își maltratează bebelușul de doar o lună a fost filmat și transmis live pe Facebook VIDEO

Fata de 10 ani plecase de acasă ieri, în jurul orei 11, și nu se mai întorsese. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum copila urca în tramvai la intrarea în Popești și cobora la stația Piața Sudului.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate