Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a plecat de acasă! Vezi motivul pentru care Codruţa s-a mutat din Craiova la Suceava!

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a angajat recent, mutându-se la Suceava.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a plecat de acasă la începutul anului. Codruţa Floricel, care locuieşte în Craiova, le-a spus amicilor că are un nou loc de muncă, acela de casieră la o benzinărie din Suceava. (vezi ce se întâmplă cu averea lui Cornel Galeş)

Citeste si: Fratele vitreg al băieților Ilenei Ciuculete s-a pozat cu mama lui, și ea cântăreață de muzică populară FOTO

Citeste si: Dovada că Galeş era un şofer cu probleme! A fost amendat de Poliţia din Bucureşti şi a pierdut procesul prin care a cerut anularea contravenţiei!

Citeste si: Apariţie incredibilă la mormântul lui Cornel Galeş! Vezi cine e bărbatul care nu a fost la înmormântarea lui Galeş, dar s-a dus acum la locul de veci

„Sa fii o olteanca uimitoare, cum esti de obicei, și sa ramana aia cu gurile căscate! Si frumoasa si deșteaptă!... Baftă Codruta, sigur vei face față... Baftă Codruța, să vadă și ei o olteanca adevărată...”, i-au transmis amicii. Până la finalul lui 2019, Codruţa a lucrat într-o fabrică de băuturi alcoolice la Craiova.

fara descriere

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a angajat. A explicat de ce nu fost la înmormântarea lui Galeş

Codruţa Floricel a fost în prim plan după decesul lui Cornel Galeş, care a murit într-un accident rutier petrecut pe 30 noiembrie 2019 în Spania. Ea a explicat de ce nu a fost la înmormântarea soţului Ilenei Ciuculete: „Mare foc ce aveam eu de Galeș. Vă daţi seama, mare suferinţă, mă....Ce vă mai place să fiţi falşi! Eu pe ea am iubit-o, nu pe el, clar !!!! Ce trebuia să fac, să mă duc eu la înmormântarea lui???”.

“Păi cine era şi ce era cu mine? Nu au fost rudele lui, prietenii lui de stătea cu ei la masă şi bea şi mânca, dar eu ? Ce să caut?  L-am respectat doar pentru că a fost soţul ei, atât! De unde atîţia fani ai lui Cornel Galeş?”, a continuat Codruţa Floricel.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate