Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj incredibil după decesul lui Cornel Galeş: “Voi ăştia care fugiţi după avere, aţi observat că sicriul nu are buzunare?”

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, Codruţa Floricel, nu a avut o relaţie apropiată cu Cornel Galeş.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete este o tânără din Craiova, Codruţa Floricel, care este cea mai mare fană a cântăreţei de muzică populară ce a decedat în 2017. Codruţa era invitată frecvent acasă la Ileana Ciuculete, iar cântăreaţa o numea “fiica mea de suflet”.

Citeste si: Un supravieţuitor al accidentului rutier care i-a fost fatal lui Cornel Galeş trece prin momente cumplite! “E terminat ca persoană, e şocat, nu cred că îşi va reveni toată viaţa”

Citeste si: Primele imagini cu sicriul lui Cornel Galeș, la scurt timp după ce a ajuns în România

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Cornel Galeș nu are liniște nici după moarte! Fostul soț al Ilenei Ciuculete, citat azi la tribunal EXCLUSIV

Codruţa s-a împrietenit apoi cu fiii Ilenei Ciuclete din prima căsnicie, Cristi şi Mugurel Sfetcu, şi le-a ţinut partea acestora în procesul cu Cornel Galeş, care a avut ca miză împărţirea averii Ilenei Ciuculete. (vezi cum arată locul unde a murit Cornel Galeş)

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete. Codruţa postează imagini de arhivă cu favorita ei

Pe lângă pagina personală de facebook, Codruţa mai administrează şi pagina "Ileana Ciuculete in Memoriam", creată după decesul cântăreţei. În ultimii ani, Codruţa a postat fotografii şi filmări de arhivă cu Ileana Ciuculete. Acum câteva zile, pe pagina administrată de Codruţa a fost distribuit mesajul “Voi ăştia care fugiţi după avere, aţi observat că sicriul nu are buzunare?”.

„Adevărat”, a comentat Codruţa, într-un moment în care în presă s-a scris insistent despre repatrierea sicriului lui Cornel Galeş, dar şi despre procesul pentru avere dintre acesta şi fiii Ilenei Ciuculete. WOWbiz.ro a prezentat în premieră imagini de la aeorport cu sicriul lui Cornel Galeş, marţi după amiază, care a fost apoi transportat la capelă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate