Fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu vrea să ajungă ca Vulpiţa: „O să mor singură”

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu vrea să ajungă ca Vulpiţa, pe care o urmăreşte cu interes.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu vrea să ajungă ca Vulpiţa, ale cărei aventuri le urmăreşte cu sufletul la gură. Recent, Codruţa Floricel a distribuit pe pagina ei de facebook mesajul „Râdem noi de Viorel şi Vulpiţa, dar ei au măcar o relaţie...”. (vezi cum s-a dezbrăcat amantul Vulpiţei)

Citeste si: E scandalul anului 2020 în showbiz! Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat BMW-ul fostului iubit

Citeste si: Așa începe o nouă viață! Vulpița și Viorel, surpriză de proporții. Decizia luată de cei doi soți din Vaslui

Citeste si: Bomba anului! "Vulpiţa" s-a îndrăgostit de Jador!? Uite ce i-a spus solistului când l-a sunat!

„O să mor singură”, a scris Codruţa, care a dat de înţeles că mai bine rămnâne fără iubit decât să aibă o relaţie ca a Vulpiţei. Veronica din Blăgești a făcut senzaţie după ce a mers într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi de manele din București şi s-a apucat să danseze în mijlocul unui grup numeros de bărbaţi.

fara descriere

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu vrea să ajungă ca Vulpiţa. A anunţat că se desparte de Viorel

La un moment dat, unul dintre aceştia a luat-o în braţe şi a dansat lasciv cu ea. Veronica din Blagești, pe numele ei adevărat Veronica Stegaru și poreclită Vulpița, a venit la București alături de soțul ei care o acuză de infidelitate.

Viorel, soțul ei, spune că Veronica a lipsit mai multe ore din camera de hotel în care erau cazați împreună. Bărbatul a intrat la bănuieli și este ferm convins că a comis-o iar, mai ales că a suprins-o cu niște bărbați necunoscuți. De altfel, Veronica din Blagești, alias Vulpița, a recunoscut că și-a înșelat bărbatul. Zlele trecute, ea a anunţat că vrea să se despartă de Viorel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate