Fata lui Corneliu Vadim Tudor a devenit "diva" de Dorobanti!

Eugenia Vadim Tudor pare sa fi trecut peste despartirea de antrenorul de fitness, asa ca a inceput sa iasa tot mai des la cafenelele din centrul Capitalei. ##VIDEO500014##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

"Jeni", asa cum ii spun apropiatii, nu s-a aratat prea deranjata ca fostul sau iubit a inceput o noua relatie, cu experimentata Cristina Spatar, si si-a vazut mai departe de viata ei.

Fata cea mica a regretatului "Tribun" nici nu avea de ce sa se lamenteze prea mult! Are doar 21 de ani, e tanara, frumoasa si pare sa devine din ce in ce mai moderna si... mondena.

fara descriereZilele trecute, paparazzi WOWbiz au surprins-o pe Jeni la o cafenea de fite din zona Dorobanti, alaturi de doua colege. Fata de amicele ei, fiica lui Vadim parea mult mai matura si mai bine "imbracata", parand sa fie un fel de lup alfa al grupului.

fara descrierePustoaicele o sorbeau din priviri, cu admiratie, pe Eugenia, care avea o coafura moderna si era accesorizata cu cateva bijuterii scumpe.

fara descriereDupa aproape o ora de barfe si zambete, ca intre fete, Jeni a facut un semn discret si a platit nota, in admiratia colegelor ei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate