Fata lui Valentin Ceausescu urmeaza acelasi liceu ca si bunicul ei celebru! Alexandra invata la Scoala Centrala, unde nea Nicu si-a luat diploma de BAC, fara examen!

Alexandra, fiica lui Valentin Ceausescu, este eleva la acelasi liceu bucurestean la care bunicul sau, Nicolae Ceausescu, a luat diploma de bacalaureat.

Autor: Petru Luca

Alexandra Ceausescu este eleva in clasa a XI-a la Scoala Centrala din Bucuresti, unitate de invatamant care s-a numit pe vremea comunismului Scoala Medie “Zoia Kosmodemianskaia”. Fiica lui Valentin Ceausescu a intrat la liceu in vara lui 2011, cand a dat examen la profilul matematica-informatica. Ea fost admisa cu nota 9.11, rezultat obtinut din media de absolvire a scolii generale (9.68) cu notele obtinute la limba romana (9.30)

si matematica (7.80). In 1965, la aceeasi scoala, Nicolae Ceausescu, bunicul Alexandrei, primea fara examen o diploma de bacalaureat, dupa cum a scris revista Historia: “Anul Nou 1966 a fost sarbatorit de catre secretarul general al partidului ca bacalaureat. Primise cadou, in decembrie 1965, o diploma emisă prin Scoala Medie nr. 10 “Zoia Kosmodemianskaia”,  actualmente Scoala Centrala din Bucuresti”.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt Jean Gavril și Dinu Gavril de la America Express 2022. Cei doi frați visează la finală: „Îmi doresc să ajungem până la sfârșitul cursei!”

Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre frații Dolănescu. Momentul stânjenitor de care a avut parte într-o benzinărie: "Se uita așa, lung, la mine"

Cine sunt Ovidiu Bută și Joaquin Bonilla, concurenții de la America Express 2022. „Această experiență este un game changer!”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

VICTORIE pentru Ucraina! Vladimir Putin e terminat. Decizie uriaşă la Moscova

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Toți românii trebuie să știe asta. Care este ultima zi pentru depunerea declarației unice!

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies