Fata lui Valentin Ceausescu urmeaza acelasi liceu ca si bunicul ei celebru! Alexandra invata la Scoala Centrala, unde nea Nicu si-a luat diploma de BAC, fara examen!

Alexandra, fiica lui Valentin Ceausescu, este eleva la acelasi liceu bucurestean la care bunicul sau, Nicolae Ceausescu, a luat diploma de bacalaureat.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAlexandra Ceausescu este eleva in clasa a XI-a la Scoala Centrala din Bucuresti, unitate de invatamant care s-a numit pe vremea comunismului Scoala Medie “Zoia Kosmodemianskaia”. Fiica lui Valentin Ceausescu a intrat la liceu in vara lui 2011, cand a dat examen la profilul matematica-informatica. Ea fost admisa cu nota 9.11, rezultat obtinut din media de absolvire a scolii generale (9.68) cu notele obtinute la limba romana (9.30) si matematica (7.80). fara descriereIn 1965, la aceeasi scoala, Nicolae Ceausescu, bunicul Alexandrei, primea fara examen o diploma de bacalaureat, dupa cum a scris revista Historia: “Anul Nou 1966 a fost sarbatorit de catre secretarul general al partidului ca bacalaureat. Primise cadou, in decembrie 1965, o diploma emisă prin Scoala Medie nr. 10 “Zoia Kosmodemianskaia”,  actualmente Scoala Centrala din Bucuresti”. fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate