Fata Ralucăi Moianu, mesaj emoționant în amintirea tatălui ei! Marius Ancuța a murit în vara lui 2018, la doar 50 de ani

Ilinca Mara, fata Ralucăi Moianu și a lui Marius Ancuța, a publicat un mesaj emoționant pentru părintele ei dispărut prea devreme.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Ilinca Mara, fata Ralucăi Moianu și a lui Marius Ancuța, a publicat un mesaj emoționant pentru părintele ei dispărut prea devreme. ”La mulți ani de Ziua Tatălui. Te iubesc și îmi lipsești mai mult ca niciodată!”, a notat Ilinca (15 ani), care era foarte atașată de tatăl ei. 

Citeste si: Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu! După ora 14.00, vedeta nu consumă decât iaurt şi ceai!

Citeste si: Fata care va reprezenta România la Miss Universe este afaceristă în China! Dorina Chihaia a lucrat ca avocat în Italia şi vorbeşte fluent chineza, engleza, italiana şi spaniola!

Regretatul comentator sportiv Marius Ancuţa a încetat din viață în iulie 2018, la doar 50 de ani, răpus de o boală teribilă la plămâni descoperită cu doar câteva luni înainte. Deși se despărțise la un moment dat de Raluca Moianu, Marius Ancuța s-a împăcat în ultimii ani cu vedeta tv. Ilinca Mara, fata celor doi, este considerată o foarte talentată balerină, având și câteva apariții la televizor.  

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate