Faydee: „În copilărie eram un foarte bun dansator din buric!”

Faydee: „În copilărie eram un foarte bun dansator din buric!”

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

fara descriere

Faydee este un cântăreț și un compozitor talentat. Piesele sale – „Trika trika” feat. Antonia și „Enchantee” feat Alina Eremia și Raluka au strâns peste 17 milioane de vizualizări pe Youtube și au fost difuzate în heavy rotation la radiourile din țară și din străinătate.

Citeste si: Loredana Chivu a luat foc după ce Jador de la Puterea Dragostei a declarat că au fost împreună și că îl alintă ”pui” ”Nu o să fie vreodată în viața lui”

Citeste si: Inna vorbește pentru prima dată despre iubit: „Nu sunt timidă cu băieții”

Citeste si: Ce mesaj a transmis Bogdan Mocanu, după ce a fost eliminat alături de Andra Volos de la Puterea Dragostei! Cum o alintă pe iubita sa

Faydee: „În copilărie eram un foarte bun dansator din buric!”

Puțini sunt cei care știu că Faydee are o mare pasiune pentru dans. Și nu orice fel de dans: „În copilărie eram un foarte bun dansator din buric! Când aveam vreo 2-3 ani, îmi puneam casete video și dansam prin casă toată ziua. Toată lumea adora mișcările mele. Am și un clip pe Instagram în care dansez la nunta mătușii mele.”, declară cântărețul. 

fara descriere

O mare parte din interesele lui Faydee și atracția lui către lumea artistică i se datorează mamei lui.

„Mama adoră muzica și a ascultat dintotdeauna mai multe stiluri: muzică arăbească, franțuzească, indiană. Acum, de exemplu, ascultă muzică din Koreea. Are o paletă atât de diversă, încât m-a inspirat și pe mine să compun.”, mai spune Faydee. 

Dansul a rămas o pasiune pentru Faydee și de fiecare dată când are ocazia, încearcă niște mișcări noi. Pe Instagram, artistul are un video în care dansează la o nuntă cu tatăl lui.

fara descriere

„Trika trika”, cea mai recentă piesă lansată de Faydee în colaborare cu ANTONIA, a ajuns la peste 58 de milioane pe Tik Tok, în cadrul campaniei #trikatrika. De asemenea, melodia a avut mare succes pe plan internațional, fiind difuzată la radio-urile din Turcia, Anglia, Germania, Bulgaria, Belgia, Cipru, Ungaria, Polonia, Tunisia, Italia, Ucraina, Serbia și Australia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate