FBI a decis: Oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Ce a spus Monica Melencu când a aflat vestea

FBI a ajuns la u rezutat fial în cazul oaselor găsite la lizieră despre care s-a vehiculat că ar fi ale Luizei Melencu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Surse din ancheta FBI au declarat că au venit reultatele analizelor oaselor de la lizieră și s-a descoperit că ADN-ul nu aparține Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă.

Citeste si: Gest deosebit! O polițistă a hrănit la pieptul ei un copil malnutrit și murdar: „Își băga mâinile în gură și se mușca. Mi s-a rupt sufletul!”

Citeste si: Scene incredibile filmate într-un autobuz din Pitești. O jandarmeriță la un pas de a fi jefuită. Reacția femeii: „Nu mai furați! Mergeți la muncă”

Citeste si: Ce ascunde Bianca de la Puterea Dragostei în bagajul din camera de hotel din Istanbul? Livian va avea o surpriză când va ajunge acasă și va afla EXCLUSIV

FBI a decis: Oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Ce a spus Monica Melencu când a aflat vestea

În tot acest timp, mama Luizei era sigură că oasele găsite nu sunt ale fiicei sale și ea încă are încredere în instinctul ei de mamă.

fara descriere

„M-a sunat şi pe mine avocatul, am aflat că oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Eram sigură că aşa este, sufletul meu de mama îmi spune că Luiza trăieşte“, a declarat Luiza Melencu, conform Adevărul.

Bunicul Luizei a oferit și el o declarație în acest sens și spune că așteaptă răspunsuri de la procurorii de caz.

fara descriere

„Domnii procurori s-au făcut din nou de râs, ne-au făcut să trăim un calvar timp de 8 luni de zile, acum aşteptăm să ni se spună în sfârşit adevărul, unde este Luiza“, a spus Stelian Iordache.

Rezultatele comunicate în septembrie de specialiştii din cadrul INML privind oasele găsite în liziera din pădurea Caracal, despre care Gheorghe Dincă susţine că ar fi ale Luizei Melencu, nu identificau un ADN. Experţii au constatat doar că oasele sunt ale unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani. Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate