Febra gentilor nu a cuprins-o si pe Denisa manelista! Spre deosebire de Bianca, artista isi pune "frana" la portofel! "Nu as da 5000 de euro pe o geanta!" Are alte investitii in minte!

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Denisa manelista are o multime de concerte si castiga mii de euro pe saptamana doar din dedicatii.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereCu asemenea sume in conturi, artista isi permite sa-si cumpere genti de firma si tinute foarte scumpe, pe care orice femeie si le-ar dori in garderoba. Cu toate acestea insa, protagonista noastra este cumpatata si prefera sa stranga banii ca sa investeasca intr-un domeniu care i-ar putea aduce profit.

"E normal sa-mi placa si mie gentile si hainele, doar sunt urmasa a Evei. Nu prea am timp sa merg la shopping, ca sunt plecata incontinuu in turnee, dar cand prind o zi libera intru in magazine. Am multe haine, dar nu tin neaparat sa fie de la un brand exclusivist. Daca-mi place un obiect vestimentar, imi sta bine cu el si este comod, il cumpar si daca pretul este de 5 euro. Iar daca vorbim despre genti, un subiect dezbatut intens in ultima vreme atat la televizor, cat si prin ziare, trebuie sa spun ca am si eu doua-trei de firma, dar nu as da 5000 de euro pe o geanta. Prefer sa strang sumele de genul acesta si sa-mi deschid o afacere", a declarat Denisa pentru WOWbiz.ro.fara descriereBlonda si-a achizitionat de curand o geanta scumpa pentru care a platit in jur de 1000 de euro, dar nu isi face un obicei din asta

Incredibil cum trage banul la Denisa manelista! A castigat o suma colosala la doua nunti!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate