Vedete

Feli Donose, mărturisiri sfâşietoare: ”Îmi e frică. De mică am acest obicei!”

Feli Donose se teme de întuneric şi nu-i este jenă să recunoască acest lucru. În cazul unei emisiuni TV, ea a avorbit despre clipele de panică, dar a dezvăluit şi ce face ca să se liniştească.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 
Feli Donose, mărturisiri sfâşietoare: ”Îmi e frică. De mică am acest obicei!”
icon photo
 
Invitată în platoul unei emisiuni TV, Feli Donose a mărturisit că se teme foarte tare de întuneric. 
 
„Îmi e frică de întuneric. Dacă îmi pun mâna la spate, atunci am impresia că mă protejează cineva. De mică am acest obicei. Dorm cu pisicile lângă mine. Băiatul care trebuie să-mi placă mie trebuie să fie înalt. Şi gagicii mei imaginari erau pitici. Eu nu am nicio treabă cu tocurile. Nu pot să merg nici cu tocuri mici. Mă consider chiar bună de iubit. Sunt o femeie simplă, modestă şi normală. Nu pretind că sunt ceea ce nu sunt. Cred în vieţi anterioare, iar cel mai probabil am fost un bătrânel morocănos, dramatic şi înţelept în acelaşi timp”, a susţinut Feli într-o emisiune TV.
 
În urmă cu câteva săptămâni Feli Donose a trecut prin momente dificile, după ce  tatăl ei a murit. Atunci, ea şi-a anulat toate concertele pe care le avea de susţinut în următoarea perioadă.
 
„E foarte dubios că m-am încăpăţânat foarte tare. Noi la ultima ceartă… am explodat eu cumva. Într-o discuţie acum 6 ani mi-am apăsat singură pe nişte butoane care m-au adus înapoi în copilărie şi am început cu reproşuri . Omul mi-a iesit din suflet. Simţeam că nu mai face parte din mine şi mulţi ani am făcut terapie pentru asta şi am zis -Tata, tocmai tata e e singurul om din lume pentru care nu mai am niciun sentiment, nimic?!. Nu puteam să am. Într-o zi eram în drum spre concert, mă uitam pe geam şi ascultam muzică şi m-am gândit la tata şi simţeam că mă gâdila stomacul. Era telefonul în stânga şi zis. Îl sun(…) Am pus mâna pe telefon şi când taică-meu a spus  Alo, conversaţia a durat o jumătate de oră, ca şi cum vorbesc cu mama în fiecare zi (…) Înainte să închid telefonul i-am spus „Hai că nu mai pot să mai vorbesc”, nu mai ştiu ce am minţit şi i-am spus că îl iubesc. Am închis telefonul şi am intrat în starea… plângeam şi plângeam. Apoi am simţit ca şi cum o voce îmi spunea că de acum totul se va rezolta şi efectiv din momentul ăla totul e bine. Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele”, a spus Feli în cadrul unei emisiuni.
 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune