Feli Donose, mesaj tranşant după ce micuţa ei a venit pe lume! ”Doamne, fă să rămân aşa toată viaţa”

Artista Feli Donose a postat pe reţelele de socializare un mesaj controversat, după ce a venit pe lume micuţa sa, Nora Luna.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cântăreaţa Feli a postat pe social media un mesaj controversat, putem spune chiar tranşant, după ce a devenit mămică. Evident, bucuroasă că o poate ţine în braţe pe micuţa ei, Nora Luna, Feli a transmis un mesaj în care anunţă că este pregătită de o nouă etapă în viaţa ei. Dar oare la ce a vrut să se refere cu exactitate? Oare Feli vrea să se îndepărteze de anumite persoane din viaţa ei?

„Mulţumesc celor care au intrat în viaţa mea, dar nu au rămas mult fie că nu au mai simţit la un moment dat, fie că eu am simţit că nu rezonez. Mulţumesc pentru bucurie, pentru tristeţe, mulţumesc pentru lecţii. Mulţumesc pentru că anul asta am mai crescut puţin şi la minte şi la suflet. Azi iubesc că sunt om mare, om mare cu suflet de copil. Doamne, fă să rămân aşa toată viaţa. Cameră a inimii mele, eşti pregătită? Curăţenia începe în 3,2,1', este mesajul postat de Feli pe reţelele sociale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Probleme de sănătate pentru Carmen Iohannis! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

Lovitură pentru Ana Otvoş din partea lui Iulian! Toţi credeau că sunt prieteni, iar Războinicul şi-a arătat caracterul la eliminare: „Nu sunt trist că a plecat. Ce oferi, aia...

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Lovitură totală pentru cei care au pensii de 1000 de lei. E o insultă

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Cât de eficientă e o singură doză de vaccin contra Covid-19. Ultimele statistici şi cifre

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies