Feli Donose: "Ştiu să gătesc doar ciorbă a la grec"

Feli Donose şi-a lansat noul single 'Cine te crezi' marţi dimineaţă la Kiss FM, în cadrul matinalului realizat de Sergiu şi Andrei. Artista le-a dezvăluit fanilor cine a inspirat-o când a compus piesa şi cu cine va colabora pentru următorul single.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Acum doi ani de zile am scris-o, când eram la Vocea României, după faza de dueluri şi a fost o chestie de jumătate de oră. Am fost inspirată de un coleg din concurs, care, în perioada aceea, trăia o relaţie toxică şi se minţea şi am conştientizat abia acum că, de fapt, el m-a inspirat să scriu piesa” a dezvăluit Feli în direct la Kiss FM.

„Atunci când vei ajunge sus în industria muzicală şi primul concert va fi la o nuntă, cu ce piesă populară vrei să începi?” a pornit Sergiu şi Andrei tirul întrebărilor haioase.

„Eu am deja o piesă pe care o cânt la tot felul de evenimente şi nunţi, 'Mărioară de la Gorj', şi o facem în variantă pop-rock” a răspuns Feli, care a cântat imediat şi câteva versuri din piesa respectivă. Provocată apoi de Andrei, Feli a dat-o pe ACDC, din care a cântat celebra piesă 'You Shook Me All Night Long'.

Feli le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM şi cu cine pregăteşte o colaborare. „Este vorba de un artist pe care eu îl admir foarte mult şi cu care mi-am dorti atât de mult să colaborez. Este vorba despre Speak” a declarat ea.

Întrebată de Andrei dacă se pricepe la gătit, Feli a mărturisit că nu este expertă în bucătărie. „Ştiu să gătesc o ciorbă şi atât. Ciorbă a la grec” a declarat invitata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate