Vedete

Feli l-a arătat lumii, în sfârşit, pe Cătălin! El este tatăl fiicei ei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Feli l-a arătat lumii, în sfârşit, pe Cătălin! El este tatăl fiicei eiicon photo
 
Feli trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. Cântăreţei i s-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a fi mamă, şi are alături un iubit de care este extrem de îndrăgostită. Deşi a fost foarte discretă în legătură cu bărbatul care îi este partener şi a evitat să publice fotografii cu el, artista a publicat, în sfârşit, o fotografie cu el. 
 
„Norocoasă că sunt îndrăgostită de cel mai bun prieten al meu!”, a scris Feli în dreptul unei imagini în care apare cu un zâmbet larg pe chip în timp ce Cătălin o sărută pe obraz. 
 
Feli l-a cunoscut pe actualul ei partener anul trecut la o nunta unde ea canta, iar el se afla in calitate de invitat. Catalin era stabilit de trei ani in strainatate, insa a fost cucerit de artista, relateaza Unica. Dupa cateva luni de relatie la distanta el a venit in Romania pentru a petrece timpa alturi de Feli. Dupa doar cateva zile artista a stiut ca isi doreste un copil cu el. "Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul asta o să fie tatăl copilului meu", a dezvaluit ea pentru Unica. La cateva luni dupa vacanta in Romania, Catalin s-a mutat definitiv aici si iar Feli a ramas insarcinata.
 
Feli l-a arătat lumii, în sfârşit, pe Cătălin! El este tatăl fiicei ei
 
Frumoasa cântăreaţă a dezvălui şi motivul pentru care fanii ei nu l-au cunoscut încă pe iubitul ei. „Eu nu vreau sa tin treaba asta secret, e tatal copilului meu, el nu vrea sa fie in atentie. Noi cand ne-am cunoscut nu stia cine sunt, ne-am cunoscut la o nunta unde eu mergeam sa cant, iar el era invitat. El nu intelege lumea asta. 
 
Nu vreau sa il fortez, abia eu apar. Poate ca pentru mine nu inseamna ca succesul sa te promovezi peste tot. Afirmarea aceasta sufocanta vine din nevoia de a fi vazut, eu nu sunt asa, sunt cum simt sa fiu, nu am o coperta.", a povestit Feli.
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune