Felicitări, SMS-uri și urări de Florii. Mesaje frumoase pentru cei care își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor

Cele mai frumoase idei de mesaje care pot fi trimise prietenilor, rudelor sau colegilor de muncă care își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor!

Felicitări, urări și SMS-uri de Florii
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Sărbătoarea Floriilor este cel mai important eveniment care vestește Paștele. În acest an, Duminica Floriilor pică în data de 25 aprilie, prilej pentru creștinii care au rude sau prieteni cu nume de flori să le transmită un gând bun și la mulți ani.

Felicitări, urări și SMS-uri de Florii pentru femei

Duminica Floriilor este o sărbătoare cu mare însemnătate pentru creștin-ortodocși, pentru că reprezintă intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim în zilele dinaintea patimilor. Tot atunci sunt sărbătoriți cei care poartă nume de flori. Îți propunem în cele ce urmează mai multe variante de mesaje de Florii.

Citeste si: Când sunt Floriile în 2021. Pe ce dată sărbătorim Intrarea Domnului în Ierusalim

La mulți ani, la multă fericire, la multă iubire, la mult noroc și la multe dorințe împlinite… toate pentru floarea mea specială, care ești TU!

Iubito, astăzi am să te îmbrac cu flori și ai să vezi că dintre toate cea mai frumoasă ești TU!

Felicitări, urări și SMS-uri de Florii

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume…unei flori. La mulți ani!

Pentru că m-ai iubit cu gingășia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir și căldură unei flori de câmp, îți mulțumesc de ziua ta. O primăvară frumoasă!

Îți mulțumesc că m-ai învățat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăția culorilor vieții.

Felicitări, urări și SMS-uri de Florii

Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Dumnezeu mi te-a dăruit pentru a mă bucură de prietenia ta sinceră și necondiționată.

La mulți ani!

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Ai apărut în viața mea că o minune, nu degeaba porți un nume sfânt, spre ține mă îndrept acum c-o urare și c-un bun gând, să fii mereu fericit/a, să zâmbești, să râzi mereu, și să nu uiți nicio clipă, că tu ești diamantul meu! La mulți ani!

Citeste si: Postul Paștelui 2021. Zilele cu dezlegare la peşte

La mulți ani! Trebuie să crezi în viată, să întelegi că nu trăim decât o dată, să iubești ca și cum n-ai fi suferit niciodată, să cânți de parcă nimeni nu te-ar auzi, să muncești de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăstii veselia de parcă nimeni nu ar plânge și să trăiești de parcă acum ar fi sfârșitul!

Deși azi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri ești singură pată de culoare, ești singură rază de soare, pe câmpia vieții mele ești cea mai frumoasă floare.

La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

La mulți ani! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer „La Mulți Ani”!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădina plină cu flori.

Citeste si: Dată Paști 2021. În ce zile pică Paştele Ortodox

Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți! Să fii fericită, iubita și bucuroasă!

La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

Mesaje de Florii pentru bărbați

Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Îți dorim numai bine, iubire și să ai parte de toată fericirea din lume!

Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viața binecuvântare și bucurie întocmai că numele sfânt pe care îl porți!

Îmi doresc să fii mereu blând, bun și drăgut cu toți cei din jurul tău. Eșți un prieten de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăieste frumos cu cei din jurul tău.

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi cât mai frumoasă! La mulți ani!

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

Felicitări, urări și SMS-uri de Florii pentru femei

Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tăi. Cu drag, …

Citeste si: Postul Paştelui 2021, obiceiuri şi tradiţii. Ce NU ai voie să faci în Postul Mare al Sfintelor Paşti

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur celor care îți doresc să ai parte doar de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui care mângâie o floare ce stă să înflorească! La mulți ani!

Cine își sărbătorește onomastica de Florii

În cazul bărbaților, cel mai sărbătorit nume de Florii este Florin, iar în cazul femeilor, printre cele mai sărbătorite nume se află Viorica și Florentina. Alte nume sunt: Anemona Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Micșunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mellina de la Survivor România. Cântăreața a luptat mult să intre în competiție

Ce au observat fanii Survivor România la Sorin Pușcașu de la Războinici. Detaliul care i-a pus pe gânduri

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de poveste în ”insula” slovacilor

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies