Felix Baumgartner este innebunit dupa Mihaela Radulescu! Gestul facut de acesta chiar inainte de Anul Nou

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Cu o zi inainte de Revelion, Felix Baumgartner si surprins prietenii virtuali. Acesta le-a transmis tuturor un mesaj care suna cam asa: „An Nou fericit tuturor”.
Mai mult decat atat, Felix Baumgartner a facut un gest prin care le arata tuturor cat de mult tine la Mihaela Radulescu. Celebrul sportiv austriac si-a schimbat fotografia de comerta cu una in care apare alaturi de Mihaela.
„Am avut un an minunat şi plin de succes şi vă doresc tuturor acelaşi lucru în 2017. Felix & Miha”, a mai scris Felix pe contul personal de socializare, chiar inainte de Anul Nou.

Cu o zi inainte de Revelion, Felix Baumgartner si-a surprins prietenii virtuali. Acesta le-a transmis tuturor un mesaj care suna cam asa: „An Nou fericit tuturor”.

Mai mult decat atat, Felix Baumgartner a facut un gest prin care le arata tuturor cat de mult tine la Mihaela Radulescu.

fara descriere

Celebrul sportiv austriac si-a schimbat fotografia de comerta cu una in care apare alaturi de Mihaela.

„Am avut un an minunat şi plin de succes şi vă doresc tuturor acelaşi lucru în 2017. Felix & Miha”, le-a mai transmis Felix prietenilor de pe Facebook, chiar inainte de Anul Nou.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate