Femeia a mers în dormitorul copilului de 11 ani și a început să îl mângâie. I-a cerut să facă dragoste cu ea, iar copilul i-a spus ceva șocant la ureche

Ce a făcut o femeie de 44 de ani atunci când a întâlnit un copil de 11 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
O poveste scandaloasă a scos la iveală pericolele lumii în care trăim. O femeie în vârstă de 44 de ani este acuzată de un fapt de-a dreptul îngrozitor.

Aceasta ar fi profitat de un copil în vârstă de 11 ani, cu care copilul ei juca lacrosse, fiind antrenați chiar de către soțul femeii. Aceștia mergeau des la consursuri.

Fără să o oprească vârsta băiețelului și nici relația pe prietenie dintre cei doi copii, Su Hyon Dillon a trecut la fapte când a mers în dormitorul băiatului.

Femeia s-a întins lângă copil și a început să îl mângâie în zona intimă, apoi i-a cerut să se urce deasupra ei și să facă amor cu ea.

Cuvintele femeii l-au speriat pe copil, care i-a spus că îi este teamă să facă dragoste cu ea, deoarece ar putea să o lase însărcinată.

Citeste si: Doliu în lumea politică! Un deputat a murit, după ce a fost împușcat pe stradă

Citeste si: Momente de groază pentru o româncă de 35 de ani din Belgia! S-a trezit la 4 dimineaţa cu o maşină în garsoniera ei!

Citeste si: Accident cumplit în Germania, provocat de un şofer român! O persoană a murit, alte 7 sunt rănite!

Însă Su l-a asigurat că nu ar putea să rămână însărcinată și că nu are de ce să se teamă, pentru că are trompele legate.

Femeia susține că avea probleme în căsnicie

Atunci când povestea a ieșit la iveală, Su Hyon Dillon a dezvăluit că avea probleme în căsnicie atunci când a început să facă sex cu băiatul în anul 2014 în casa ei din Puyallup.

fara descriere

După ce copilul a început să aibă tendințe suicidale ți să chiulească de la școală, copilul a fost mutat în Virginia cu tatăl său, unde a început sesiuni de consiliere. Așa, băiatul a început să povestească abuzurile la care a fost supus și s-a aflat și cine a profitat de el.

Copilul le-a povestit polițiștilor că Su l-a sărutat când avea numai 10 ani și că partidele de sex aveau loc în casa ei ori în hoteluri, când echipa de lacrosse a celor doi copii juca în deplasare.

După ce s-a aflat despre această poveste îngrozitoare, femeia a fost arestată și ar putea sta în închisoare mulți ani.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate