Stiri

Femeia Berbec. Adevaruri despre femeia nascuta in zodia Berbecului

Femeia nascuta in zodia Berbec este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Nativele acestei zodii sunt elegante, distinse, puternice, dar si sensibile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Femeia Berbec. Adevaruri despre femeia nascuta in zodia Berbecului
Cunosti o femeie in zodia Berbec? Esti nascuta sub acest semn zodiacal? Iata caracteristile acestei zodii:


Cum este femeia Berbec in viata de zi cu zi


Femeia nascuta in zodia Berbecului este o femeie hotarata, luptatoare, stie ce vrea si nu se lasa pana cand nu obtine. Tocmai de aceea multi o considera dificila. Este mereu preocupata sa afle adevarul, sa faca dreptate, se inhama la niste sarcini care de multe ori par ca o depasesc, insa le duce la bun sfarsit pana la urma, tocmai pentru ca nu concepe sa esueze.

Femeia Berbec este pasionala, decisa, dar este si sensibila si emotiva.

Femeia Berbec adora sa se ocupe de organizare, sa delege sarcini, sa controleze totul. Nu are stare, ii place sa fie mereu in alerta, sa stie tot, sa faca tot.

Femeia nascuta in zodia Berbec este puternica, adora sa fie remarcata si respectata. Stie ce poate si vrea sa fie apreciata pentru ce este. Nu stie ce e aceea ingamfarea, dar ii place sa fie laudata. Arata-i ca o apreciezi si o respecti si iti va deveni prietena si aliata.

Femeia Berbec se afla in pozitii de conducere, ii place uniforma militara si locurile de munca in care e nevoie de strictete si organizare.


Cum este femeia Berbec in dragoste

Nativele zodiei Berbec sunt pasionale, iubitoare. Le place insa sa se implice in relatii complicate, sunt libertine si vor sa isi domine partenerul. Rare sunt femeile berbec care se vor lasa conduse.

Nativele zodiei Berbec stiu sa se faca remarcate, barbatii sunt atrasi de calitatile lor. Femeia berbec este vesela, sociabila, uraste barfa.

Femeia Berbec este o prietena de nadejde daca stii sa o atragi de partea ta. Arata-i ca o apreciezi, demonstreaza-i ca esti o persoana organizata, serioasa, responsabila si vei gasi in ea o prietena de nadejde.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune