Stiri

Femeia care a ameninţat cu moartea mai multe persoane la metrou, primele declaraţii: ”Am vrut să...”

Femeia în vârstă de 57 de ani care a ameninţat mai multe persoane la metrou, în cursul zilei de vineri, şi-a explicat gestul halucinant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Femeia care a ameninţat cu moartea mai multe persoane la metrou, primele declaraţii: ”Am vrut să...”
 
La scurt timp după ce a fost identificată şi dusă la audieri, femeia în vârstă de 57 de ani care a creat panică la metrou le-a declarat anchetatorilor că tot ce şi-a dorit a fost să-şi hrănească copiii.
 
”Am vrut doar să iau mâncare la copil. Nu ştiu de ce m-a adus aici. N-am făcut nimic. Am vrut sa iau mancare la copil. Este internat la Obregia", le-a spus suspecta jurnaliştilor, după ce a fost reţinută, potrivit b365.ro
Poliţia a intervenit imediat şi au reţinut-o pe femeia suspectă, imediat după ce a fost sesizată. 
 
”În jurul orei 10.00, o femeie a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung,  căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre.  Pe braţ purta o haină de culoare neagră. Poliţia Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de ameninţare. Rugăm cetăţenii să respecte indicaţiile colegilor noştri aflaţi în staţiile de metrou şi să manifeste prudenţă. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist” , au anunţat autorităţile.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune