Femeia care a trăit în aceeaşi casă cu Magdalena Şerban, dezvăluiri halucinante: ”De aici i s-a declanşat boala...”

O femeie care a locuit în aceeaşi casă cu Magdalena Şerban, cea care a comis o crimă odioasă la metrou, a făcut mărturisiri halucinante.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
 
În cadrul unei emisiuni TV, femeia care a trăit luni de zile alături de Magdalena Şerban a dezvăluit că boala femeii s-a declanşat din cauza faptului că avea de primit nişte bani din partea unei persoane, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

„Am fost suprinsă să văd la ştiri ceea ce s-a întâmplat. Când am cunoscut-o, era o fire extraordinar de liniştită, retrasă, calmă, introvertită, dar nu şi-a ieşit din fire niciodată. Dormea ceva mai mult, se trezea pe la 12, dar am pus asta pe seama pastilelor, se ducea la cumpărături, apoi se retrăgea în cameră, îşi făcea baie, nu era un om neîngrijit şi tot timpul era atentă ca lucrurile să fie la locul lor. Mi-a povestit tatăl ei că a fost internată la Psihiatrie, cred că s-a mutat la noi, după externare, avea un tratament de urmat, mergea la control, să vadă dacă este bine sau nu. Avea un venit de 400 de euro, de pe urma bolii sale, dar şi tatăl ei se mai ducea la muncă, atunci când găsea. Din asta trăia…Dar Magdalena avea de luat mulţi bani, de la cineva, pe care nu i-a primit… şi de acolo s-a declanşat boala”, a spus colega de apartament a Magdalenei Şerban în cadrul unei emisiuni TV. 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate