Femeia care i-a adus Furadan Mădălinei Manole, primită în sindicatul poliţiştilor! Berta lucrează la ANAF şi e membră ProLex! Acum 7 ani ea era anchetată de poliţie în legătură cu fapta sa EXCLUSIV

Femeia care i-a adus Furadan Mădălinei Manole a devenit colegă cu poliţiştii din Pro Lex, unul dintre cele mai mari sindicate din România.

Autor: Radu Constantin

Răsturnare de situaţie în cazul femeii care i-a adus Furadan Mădălinei Manole, fără să ştie că artista plănuia să se sinucidă cu această substanţă. Dacă în urmă cu 7 ani, Berta S. era anchetată de poliţisti în legătură cu fapta ei, acum aceasta a ajuns colegă cu aceştia.

Berta s-a înscris de ceva vreme în sindicatul ProLex, cunoscut ca fiind cel care reprezintă interesele majorităţii poliţiştilor din România.

Puţină lume ştie însă că ProLex are membrii în mai multe structuri ale statului, cum ar fi: Poliţia de Frontieră, Poliţia Locală şi chiar ANAF. Iar Berta lucrează de ani buni la Administraţia Financiară, acolo unde ocupă funcţia de inspector.

La mijlocul acestui an, femeia care i-a adus Furadan Mădălinei Manole a câştigat un proces împotriva Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti pentru recalcularea salariului de bază şi primirea unor sporuri băneşti la nivelul vechimii şi funcţiei ocupate. În acest proces, Berta a fost reprezentată de avocaţii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor Pro Lex. DGRFPB a făcut însă recurs, iar procesul a ajuns la Curtea de Apel.

În urmă cu 7 ani şi jumătate, Berta a ajuns vedetă peste noapte după ce s-a ocupat de procurarea substanţei cu care s-a sinucis artista Mădălina Manole, care îi era bună prietenă. Ea a fost anchetată şi s-a stabilit că interpreta o rugase să cumpere de pe internet substanţa respectivă fără a-i preciza vreun moment scopul real al achiziţiei. Femeia a ajutat-o din prietenie, fără să ştie ce va urma. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Madalina Manole a luat Bacalaureatul dupa ce a copiat la matematica! „Fata cu parul de foc” a fost o liceanca nonconformista: "Eu am fost cea care a dat tonul la fumat...

Madalina Manole NU s-ar fi sinucis cu Furadan! Specialistul Mihaela Brooks scoate asul din maneca si indica noi greseli in ancheta! | EXCLUSIV

Singura fotografie cu Madalina Manole in costum de baie! Cat de sexy era regretata cantareata de muzica usoara FOTO

Horoscop Zilnic Joi 22 Aprilie 2021: Balanțele vor intra în posesia mai multor câștiguri

Iohannis intervine în scandalul ce a detonat scena politică! Adevărul despre demiterea lui Vlad Voiculescu

CUTREMUR ÎN MEDIA! Cătălin Măruță a semnat cu Kanal D!? Pentru ce emisiune: este șoc total la Pro Tv

Vaccinaţi-vă sau veţi fi eliminaţi!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies