Femeia care și-a topit copilul într-o oală cu sodă caustică a luat o decizie incredibilă. Despre ce este vorba

În urmă cu mulți ani, Tunde și-a topit băiatul într-o oală de ciorbă! Ce se întâmplă acum cu femeia!

Tunde Otvos
Tunde Otvos
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Tunde Otvos, mamă a doi copii, a stârnit oroarea în mica comunitate din Sibiu în care trăia alături de concubin și de cei mici. Femeia și-a topit fiul cel mic într-o oală cu sodă caustică, pentru a-i ascunde cadavrul. Tunde se află în libertate, după ce a participat la ascunderea și profanarea rămășițelor fiului ei.

Citeste si: Un bolnav în fază terminală nu a vrut să moară înainte de a mărturisi oroarea pe care a comis-o în urmă cu 25 de ani. De pe patul de spital a făcut ultimul apel la Poliție

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Imagini incredibile. Un proxenet și-a adus singur Poliția pe cap. Și-a strâns banii cu mătura și-a intrat în vizorul DIICOT

Moartea fiului ei a avut loc în urmă cu șapte ani, însă faptele macabre ale ei și ale iubitului Italian au ieșit la iveală abia în 2017. Tunde Otvos si Antonio Zaccagna s-au cunoscut în Germania, iar apoi s-au mutat în România.

Totul a început într-o seară, când deranjat de plânsetele băiatului, italianul i-a aplicat o corecție care a fost fatală pentru copil. Cei doi au încercat să ardă trupul neînsuflețit al micuțului într-o oală cu sodă caustică.

Tunde Otvos
Tunde Otvos si concubinul ei

Tunde Otvos, decizie neașteptată

Femeia s-a întors în țară, după ce a fost plecată în străinătate. Ba mai mult decât atât, Tunde s-a angajat la o fabrică din Mediaș, spunându-le prietenilor virtuali că este o angajată model. Femeia a recunoscut în instanță că și-a topit băiatul cel mic într-o oală, însă aceasta nu a fost condamnată. Fostul concubin al acesteia a fost condamnat la 14 ani pentru crimă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu declara în urmă cu mult timp că: "În noaptea de 28 aprilie 2013, în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru (Zaccagna, Tunde, sora şi fratele lui Tunde) stăteau la masă, la câţiva paşi. Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, şi, fiindcă scheletul acestuia nu se dezintegra, au amestecat în cazan timp de zece ore.

La final, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial. La un moment dat, şi-a făcut apariţia un localnic, iar italianul s-a speriat să nu fie prins. Aşa că luat cazanul şi a plecat în altă parte, unde vărsat restul conţinutului", potrivit Spynews.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies