Femeia care sustine ca a fost batuta de Marlanu’ de la Trasnitii vrea sa plece definitiv din Romania! Vezi motivul pentru care nu primeste viza!

Femeia care sustine ca a fost batuta de actorul Toni Ionescu, celebrul Marlanu’, vrea sa plece definitiv din tara si sa se mute in Japonia, la fiica ei! Floarea Constantin are insa o problema! Autoritatile japoneze ii vor da viza abia peste 5 ani!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLui Toni Ionescu i se aduc acuzatii graveIn urma cu cateva luni, o femeie in varsta de 58 de ani il acuza pe celebrul Marlanu’ din serialul “Trasnitii” ca ar fi batut-o la o pensiune de Rasnov! Florea Constantin a sustinut ca actorul Toni Ionescu ar fi intrat intr-o noapte in pensiunea unde ea era cazata si ar fi inceput sa o loveasca! Ei bine, femeia sustine ca si acum se simte rau din cauza acelui incident iar pentru ca este singura si s-a saturat de traiul pe care-l duce in Romania, vrea acum sa plece definitiv din tara, in Japonia, la fiica ei! Are insa o problema!

fara descriereFloarea Constantin, 58 de aniAutoritatile japoneze nu vor sa-mi dea viza de sedere permanenta decat atunci cand voi implini varsta de 63 de ani, adica tocmai peste cinci ani! Eu vreau sa plec definitiv din Romania si sa fiu intretinuta acolo de fiica mea pentru ca doar asa voi putea locui acolo. Problema e ca legea din Japonia permite acest lucru doar femeilor care au 63 de ani. Nu stiu ce sa fac, pentru ca nu mai vreau sa traiesc aici singura”, ne-a spus Floarea Constantin! Femeia spune ca l-a dat in judecata pe Ionescu si asteapta prima infatisare!

fara descriereFloarea sustine ca are un certificat medico-legal care ar dovedi ca a fost agresataLa vremea respectiva, cand s-ar fi intamplat presupusul incident, Toni Ionescu ne-a raspuns prin intermediul sotiei : "Nici vorba ca Toni sa o fi agresat pe aceasta femeie. Din contra, ea era foarte bauta si a aruncat cu o carafa de vin asupra lui. Toni a ajuns la aceasta pensiune noaptea, iar femeia, care consuma bauturi alcoolice, a fost deranjata de prezenta sotului meu. Toni nu a bagat-o in seama si s-a dus la culcare. Faptul ca ea are un certificat medico-legal este problema ei, de la un medic poti obtine ce vrei in ziua de azi", ne-a declarat Georgeta Ionescu, sotia actorului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate