Femeia citea ziarul, când a văzut o fotografie la o recenzie pentru un restaurant! A fost la un pas să clacheze

O femeie a aflat din ziar că soțul ei o înșela.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O femeie citea ziarul, când a dat peste o recenzie pentru un restaurant. Articolul era însoțit de o fotografie și un detaliu a lăsat-o fără cuvinte. În imagine l-a văzut pe soțul ei, la masă cu o altă femeie.

Femeia a aflat că soțul ei avea o amantă. L-a părăsit pe bărbatul infidel, apoi i-a transmis un mesaj criticului de mâncare Tom Sietsema, autorul recenziei.

„Ei bine, Tom, ultima ta recenzie este însoțită de o fotografie cu soțul meu care ia cina cu o femeie care nu sunt eu. Odată ce l-am confruntat cu fotografia, mi-a confirmat că are o aventură. Mă gândeam că o să fii amuzat de contribuția ta la dramă”, i-a scris femeia.

Citeste si: Reacții furibunde după ce mama copilului din Pecineaga a fost filmată la discotecă, la nici o lună de la moartea lui: „Rușine!”

Citeste si: Mama copilului din Pecineaga dansează la discotecă la nici o lună de la moartea lui! Femeia a fost filmată în timpul distracției din week-end

Citeste si: USR cere declanșarea stării de urgență în România! „Zeci de miniștri și sute de schimbări de legislație nu au făcut nimic”

Cum a reacționat Tom Sietsema

Autorul recenziei a fost uimit când a citit mesajul. „Te rog, te rog, spune-mi că este o glumă.

Scriu două recenzii pe săptămână, așa că nu știu exact despre ce restaurant vorbești”, a răspuns el.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate