Femeia cu care trebuia sa se insoare Andi Moisescu arata demential si stie sa pozeze artistic! Mirela s-a iubit 5 ani cu juratul de la PROTV, care pana la urma a luat-o de nevasta pe Olivia Steer!

Vreme de ani buni, pana in 2003, Andi Moisescu s-a iubit cu Mirela Bucovicean, o foarte frumoasa si apreciata femeie de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn varsta de 38 de ani, cu trei mai putin decat Andi Moisescu, Mirela Bucovicean este femeia care a fost la un pas sa-l duca la altar pe juratul de la "Romanii au talent". Fondatoarea primei platforme de promovare si vanzare a creatiilor designerilor romani a ratat insa sansa, fructificata ulterior despartirii lor de catre Olivia Steer, vedeta care este cat se poate de fericita, si in zilele noastre, alaturi de Andi.fara descriere Dupa ce a trecut peste deceptie, Mirela si-a refacut viata, a devenit un foarte prosper om de afaceri si este in centrul vietii mondene din Bucuresti, simtindu-se impecabil la diverse evenimente, unde pozeaza artistic, de cele mai multe ori.fara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate