WOW

Femeia din Braila, bănuită că şi-a tranşat soţul, a fost eliberată din arest! Motivul incredibil pentru care judecătorii au luat această hotărâre

Mariana Lupu, soţia poliţistului brăilean care a fost găsit dezmembrat, a fost eliberată din arest.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
În urmă cu aproape trei săptămâni bucăţi din corpul unui polişţist brăilean au fost găsite în curtea casei lui. Rudele bărbatului făceau curat în curte când au descoperit părţi din membrele bărbatului de care nu mai ştiau nimic de mai bine de un an şi jumătate. Principalul suspect în cazul acestei crim odioase a fost chiar soţia lui, o femeie în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii.
 
Femeia a fost dusă în faţa judecătorilor cu propunerea de arest preventiv, dar s-a hotărât eliberatea ei. Ea şi-a susţinut tot timpul nevinovăţia şi, întrebată dacă partenerul ei avea un comportament violent, ea a dat un răspuns surprinzător: "Ăsta nu era motiv să-l omor eu!".
 
Se pare că Mariana Lupu a fost lăsată în libertate după ce magistraşii au concluzionat că nu aveau destule probe pentru a o reţine, iar testul poligraf efectuat nu a arătat nimic incriminator. 
 
„În prezenta cauză, la acest moment procesual, nu există probe sau indicii temeinice din care să reiasă suspiciunea rezonabilă că inculpata ar fi comis infracţiunile pentru care este anchetată, încheierea de şedinţă prin care s-a dispus arestarea acesteia fiind nelegală. În cauză au fost audiaţi martori fără ca din depoziţiile acestora să reiasă elemente de fapt probatorii în sensul că inculpata ar fi comis infracţiunile de care este acuzată, ci doar că aceasta a comunicat că victima a plecat la muncă în altă ţară”, scrie în motivarea eliberării Marianei, soţia poliţistului. 

Galerie foto  Urmatorul articol