Femeia din imagine face 12.000 euro pe an stand acasa! Uite ce tine in mana - Cu ele face bani

O femeie a reusit performanta de a isi asigura un venit anual de peste 12.000 de euro, lucrand de acasa. Timp de opt ore pe zi, Holly Smith cauta concursuri online si intra in diverse competitii, castigand pana acum sute de premii.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereHolly Smith, din Marea Britanie, a fost diagnosticata cu o boala rara la stomac, dar si cu o tumora la unul dintre picioare. Imobilizata la pat, femeia in varsta de 28 de ani, mama a doi copii, a gasit o varianta de a isi ajuta sotul sa aduca bani in casa, relateaza Daily Mail.

Din acest motiv, timp de opt ore pe zi, asemenea unui program obisnuit de munca, Holly Smith participa la diferite concursuri pe care le gaseste pe internet.

“La final, aduc in casa peste 12.000 de euro pe an din competitii. Am chiar si un carnetel la capul patului, asta in cazul in care ma trezesc in miez de noapte si imi dau seama ca exista un concurs pe care nu l-am incercat. Pot sa ma inscriu de la 100 pana la 800 de competitii pe zi”, povesteste Holly Smith, conform stirileprotv.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate