Femeia in bratele careia a murit Serban Ionescu s-a reprofilat. Scoate bani din coafura si machiaj! Cum se recomandata Irina clientilor: "Nu doar imaginea ta va avea de castigat, vei ramane si cu o amintire placuta!"

Irina Lehan, femeia care i-a fost alaturi actorului Serban Ionescu in ultimele clipe de viata, isi castiga existenta dintr-o colaborare cu un studio foto.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIrina Lehan i-a stat alaturi lui Serban Ionescu in ultimii ani din viata acestuia, marcati de boala care avea sa-l rapuna in noiembrie 2012, la 62 de ani. Dupa moartea actorului, Irina Lehan a incercat sa-si reface si cariera, ea fiind designer de profesie, avand colaborari cu mai multe teatre pentru costume. fara descriereIrina Lehan a fost femeia care a stat alaturi de Serban Ionescu in ultimii ani de viata ai actoruluiPentru a-si complete veniturile, Irinal Lehan s-a reorientat, iar din toamna trecuta, dupa ce a facut niste cursuri de machiaj, a inceput sa lucreze cu un studio foto profesional pe partea de coafura si make-up. Pe site-ul studioului, se vorbeste despre calitatile Irinei Lehan: “Daca vrei sa ai fotografii de calitate, e totusi indicat sa apelezi la cineva care se pricepe. Ca sa nu mai vorbesc de hair style si make-up profesional, realizat in cazul de fata de Irina Lehan. Nu doar imaginea ta va avea de castigat, vei ramane si cu o amintire placuta”. fara descriereAsa arata o femeie dupa ce a intrat pe mana Irinei Lehan fara descriereIrina Lehan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate