Femeia indragostita de Bianca Dragusanu se dezbraca de Apocalipsa! Alina Grigore se bate cu mayasii pana la sfarsitul lumii!

Apocalipsa anuntata de mayasi nu i-a prins chiar pe toti romanii nepregatiti. De exemplu, Alina Grigore, modelul care a sarutat-o pe Bianca Dragusanu, a ales sa lupte cu arma in mana impotriva crudului destin, care anunta data de azi, 21 decembrie 2012 drept “sfarsitul lumii”.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereDezbracata de haine si de orice complexe, Alina s-a antrenat departe de ochii muritorilor cateva saptamani la rand, intr-o tabara secreta de lectura, unde a citit tot ce s-a scris si - mai ales - ce nu s-a scris despre perfidul calendar mayas.

 

fara descrierefara descriere“Mi s-a parut normal sa-mi cunosc dusmanul in cele mai mici detalii, asa ca am studiat enorm. Stiam din clasa intai ca mayasii au un sistem de calendare distincte si almanahuri utilizate de civilizatia precolumbiana Maya din Mezoamerica si ca exista surprinzatoare trasaturi comune intre calendarul mayas si calendarele zapotecilor, aztecilor si olmecilor. As fi vrut sa le-o zic in fata mayasilor ca nu m-au surprins cu nimic, dar se pare ca s-au chinuit atat de mult cu calendarul asta incat au murit cu totii! Nu mai spun ca l-au si gresit, pentru ca si maine e o zi, va garantez eu!”, a declarat Alina, stapana pe sine.

 

Apoi, spontana pana la piele, sexy-mayasa s-a suparat pe viata si s-a intors la mediul inconjurator, echipandu-se totusi, precauta, cu pene de paun, capete de mort, bratari periculoase si alte arme albe pentru zile negre. Rezultatul il vedeti in fotografiile atasate, venite pe adresa redactiei din partea Ministerului Apararii Nationale, Directia de Lupta Impotriva Mayasilor. Vorba Alinei, pana la urmatorul sfarsit de lume macar avem la ce ne uita!

Alina este model exclusiv al agentiei Arrogance Models & Events condusa de Oana Craioveanu si participa la evenimentele si prezentarile de moda organizate in Princess Club din Bucuresti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate