Femeia violată de Gheorghe Dincă povestește calvarul prin care a trecut. Interviul integral, la Știrile Kanal D de la ora 19.00

Marinela Brandoșu - o femeie din localitatea Brâncoveni, județul Olt - a povestit, pentru Știrile Kanal D, calvarul prin care a trecut după ce l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă. Înainte să o răpească pe Alexandra Măceșanu, acesta a violat-o pe Marinela Brandoșu, pe care o chemase la el  acasă sub pretextul că avea nevoie de cineva pentru munci agricole.

Distribuie pe:

Autor: Dan Stancu

fara descriere

Marinela Brandoșu stat de vorbă despre cele petrecute cu trimisul special al Știrilor Kanal D la Caracal, Vlad Petrișor.

Marinela a ajuns acasă la principalul suspect în ancheta privind crimele din Caracal sub pretextul că urma să îl ajute să sape porumbii. De altfel, Dincă promisese că o va duce acasă cu mașina la finalul zilei.

Femeia a trăit o traumă! Ce spune Marinela, victima lui Dincă

Femeia a săpat la porumbi până la prânz, după care a început calvarul.

Marinela Brandoșu: „De la 12.00 a venit el acolo. M-a tras de mână, m-a târât până la ușă. M-a băgat în patul unde se culca el. M-a pus în genunchi și a început ca să își facă treaba lui. Am scăpat și m-am dus iar la sapă la porumbi”.

Citeste si: Imaginile groazei! Tone de pământ, scoase cu basculanta din curtea criminalului din Caracal! În urmă cu o zi a fost adus un excavator! VIDEO

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mărturisiri cu lacrimi în ochi: „Nu mai am putere”

fara descriere

Citeste si: Gheorghe Dincă, dus la testul poligraf! Ce le-a spus anchetatorilor azi, când i s-a prelungit mandatul de arestare

Femeia a fost lovită cu bestialitate

După ora 15.00, Dincă a refuzat sa o ducă acasă, a lovit-o cu pumnul și femeia a leșinat. Aceasta i-a povestit mamei sale prin ce a trecut, însă nu a mers și la poliție. Motivul: bărbatul amenințase că le omoară pe amândouă dacă stau de vorbă cu autoritățile.

Femeia a mai povestit că, la el în camera, unde era o mizerie de nedescris, Gheorghe Dincă se uita „numai la filmul ăla de groază”.

 

Interviul integral cu Marinela Brandoșu, la Știrile Kanal D de la ora 19.00. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate