Femeie gasita fara suflare in apartamentul sau. A murit asfixiata, cu doua pungi de plastic pe cap si un incarcator de mobil in jurul gatului

O femeia de 47 de ani a fost găsită moartă de către soţul său, în apartamentul lor din cartierul piteştean Trivale, având un cablu de încărcător de telefon mobil strâns în jurul gâtului. Aceasta a murit asfixiată, legiştii considerând că este o sinucidere "atipică", în condiţiile în care piteşteanca avea pe cap două pungi de plastic.

Distribuie pe:

fara descriere

"Moartea a fost violentă, ca urmare a unei asfixii mecanice.Victima avea nu una, ci două pungi de plastic trase peste cap, iar cablul avea noduri multiple făcute la ceafă. Urmează ca echipa operativă să studieze datele privind împrejurările care au cauzat decesul victimei. Pe cadavru nu au fost evidenţiate leziuni de violenţă, iar în acest moment sunt multe lucruri care trebuie clarificate în aşa fel încât, coroborate cu rezultatele probelor analizate de SML Argeş, să se stabileascã mecanismul producerii decesului. Dacă organele de cercetare penală vor ajunge la concluzia că este suicid, ar fi o sinucidere atipică, cu care nu m-am mai confruntat şi cum nu am mai avut în Argeş", a declarat dr. Dan Manu.

Potrivit anchetatorilor, în locuinţă, a fost găsit un bilet în care femeia scria că era supărată pentru că nu-şi găsea serviciu şi că familia o ducea rău cu banii, în bilet fiind găsiţi şi 1.500 euro, pe care femeia îi scosese de la bancă şi i-a lăsat soţului şi fiului său.

"Anchetatatorii au găsit un bilet de adio la locul tragediei şi urmează să stabilim dacă este scrisul victimei, în ce condiţii a fost scris, ancheta este în curs de desfăşurare",
a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu, conform Mediafax.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate