Stiri

Femeie retinuta in aeroport pentru ca arata prea tanara pentru varsta trecuta in pasaport! Nimeni nu a crezut cand le-a zis cati ani are

O cantareata din Ucraina a avut parte de o intamplare de neuitat in aeroport.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Femeie retinuta in aeroport pentru ca arata prea tanara pentru varsta trecuta in pasaport! Nimeni nu a crezut cand le-a zis cati ani areicon photo
 
Natalia Dzenkiv, o cantareata din Ucraina, a trecut printr-o experienta infricosatoare, dar magulitoare. Angajatii de la controlul pasapoartelor au crezut ca pasaportul ei era fals pentru ca arata foarte tanara pentru varsta ei. In document scria ca are 41 de ani, insa nimeni nu i-ar fi dat mai mult de 25, asa ca au arestat-o. 
 
"Cand am aflat motivul pentru care am fost arestata am inceput sa rad pentru ca era chiar varsta mea in pasaport. Sunt obisnuita sa primesc complimente pentru felul in care arat, dar nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi motivul pentru care sa fiu retinuta", a declarat ea pentru The Sun. 
 
Mai multe persoane din aeroport, care o cunosteau pe faimoasa cantareata, i-au cerut autografe si au vrut sa se fotografieze alaturi de ea, fapt ce i-a convins pe politisti ca documentele si varsta erau reale. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune