Femeile care ii datoreaza enorm lui Bote au uitat de ziua lui!

Catalin Botezatu le-a invitat la ziua sa de nastere si pe doua dintre divele care i-au marcat existenta in ultimii ani, Bianca Dragusanu si Monica Gabor. Din pacate, fetele nu s-au prezentat la evenimentul de aseara, fiecare avand altceva de facut.

Distribuie pe:

fara descriereCatalin Botezatu, Monica Vlad si Clara Rotescu, la aniversarea lui Catalin BotezatuBianca Dragusanu a fost una dintre primele persoane pe care Bote le-a invitat la ziua lui de nastere. Designerul a dat uitarii conflictele cu roscata si a vrut ca, la acest eveniment special din viata lui, sa o aiba alaturi si pe femeia pe care a creat-o si care a devenit star datorita lui. Insa, Bianca nu a dat curs invitatiei, motivand ca, in acest weekend, a fost si Sf. Andrei, si prefera sa stea mai mult cu iubitul ei Adrian si sa-l sarbatoreasca numai pe el.fara descriereBote a fost prezent la lansarea bauturii Mr. in America (aici cu Lindsay Lohan si Monica Gabor). Monica nu i-a intors insa gestul de gentilete

Nici Monica Gabor nu a percutat si, in ciuda faptului ca inca este in Romania, nu si-a facut aparitia la club. Surse WOWbiz.ro sustin ca diva e preocupata doar de fetita ei, Irinuca, si nu isi mai face timp si pentru petreceri, mai ales daca ele sunt in club si se tin dupa miezul noptii.

"Le-am chemat atat pe Monica, cat si pe Bianca, insa nu stiu sigur daca vor aparea. Mi-au spus ca vor ajunge dupa ce va pleca toata presa", ne-a declarat Bote noaptea trecuta.

In aceste conditii, Bote nu a avut la petrecerea lui pe niciuna dintre cele doua dive. In schimb, a fost inconjurat de alte femeie frumoase, printre care Tania Budi si foste participante la “Next Top Models”.fara descriereBianca Dragusanu era nelipsita de la aniversarile creatorului de moda, insa anul acesta a zis pas!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate