Femeile din viata lui Marian Dragulescu se cearta la cutite! Marul discordiei: banii!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Fosta sotie a lui Marian Dragulescu este nemultumita de faptul ca sportivul nu vrea sa achite pensia alimentara si cheltuielile medicale destul de mari pe care le au din cauza bolii de care sufera fiica celor doi.

"Din nou ma cheama in judecata, ca reprezentant al fetitei noastre. Vrea sa intre in legalitate, ca sa nu-i plateasca nimic fetitei noastre. Oricum nu a platit nimic pana acum. El cere limitarea cheltuielilor medicale, dar cum poate sa ceara limitarea cand el nu a platit nimic? Marian nu plateste pensie alimentara de doi ani", sustine Larisa, fosta sotie a lui Marian Dragulescu.

"Mi-a spus: Larisa, acum am alta familie. Ei nu-i pasa, nu sunt copiii ei, ea face toate demersurile impotriva copiilor mei, ea se duce la avocati", il acuza Larisa pe fostul ei sot, conform Pro TV.

Pe partea cealalta, Corina Dragulescu, actuala sotie a gimnastului, sustine ca nu ii sunt datori cu bani Larisei si ca au chitantele care dovedesc ce sume au platit.

"Marian a platit in avans. Avem chitantele. E vorba de o limitare, conform cu veniturile. Nu poti sa ai venituri de X si sa ceri sume pentru cheltuieli de 4 X, de patru ori mai mari. A platit in avans pensia alimentara, iar operatia nu a pus-o la socoteala. Este copilul lui. A platit in 2010 peste 12.000 de lei, a adunat atunci mai mult bani, acum nu mai are de unde, dintr-un salariu de 1.800 de lei cu tot cu sporuri", spune Corina.

"Obligatia lui fata de cei doi copii este de 442 de lei. Marian a hotarat sa nu-i mai dea cash Larisei. Mi-as dori ca, intr-un final, ei doi sa se inteleaga", a incheiat Corina.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate